ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ : ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΨΥΧΗΣ

Στην Αγκαλια της Αθηνας

"ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ"
     Αμύντα 4, Παγκράτι
  πλατεία Μάνου Χατζιδάκι
    (πρώην Προσκόπων)
      τηλ: 210-7223195


ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 ΚΥΡΙΑΚΕΣ  22 KAI 29/1
«KAΛΗΜΕΡΑ ΟΝΕΙΡΟ»
Μια  μουσικοθεατρική  παράσταση , γεμάτη τραγούδια δοσμένα με τον τρόπο της Μαριαλένας  Οικονομίδου, που η ίδια υπογράφει τη σκηνοθεσία και τα εμβόλιμα κείμενα.
Ερμηνεύουν μαζί της και οι: Μιχάλης Ραζής, Ντόρις Ζαχαριάδου και Μίρνα Μηλιώνη.
Το σκέτς «Μαντάμ Φουφού» έγραψε ο Κώστας Παπαπέτρος.
GUEST  Στις 22/1, o Σπύρος Μπιμπίλας και στις 29/1, η Νάντια Καραγιάννη.
ΔΕΥΤΕΡΑ 23/1
Νέο Κύμα και Ελληνικό τραγούδι. Ερμηνεύει με την κιθάρα του ο  Δημήτρης  Λάβδας.
ΤΡΙΤΕΣ 24 και 31/1
Μουσική σε ρυθμούς, νότες και μελωδίες απαλής Jazz και Blues, με τον βιρτουόζο του είδους στο πιάνο ,Khatchic Mktchian και την Doina στο τραγούδι. Μαζί τους, μας ταξιδεύει στην Κούβα και τη μουσική της, ο Remy Mailant
ΤΕΤΑΡΤΗ 25/1
«Πάμε σαν άλλοτε». Απίθανη βραδιά με τη βελούδινη φωνή του αγαπημένου μας Δημήτρη Νεζερίτη και  το μαγικό πιάνο του Βαγγέλη Σούλου. Μαζί τους η Λίνα Μιχαήλ με την ιδιαίτερη φωνή.
ΠΕΜΠΤΗ 26/1
Μια βραδιά με το άρωμα της θρυλικής  Μπουάτ "ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ", πνευματική σπονδή  στον αείμνηστο δημιουργό της, ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΗ, που στήριξε  τόσο το "Νέο Κύμα" όσο και τους τότε αγώνες των φοιτητών της σημαδιακής εκείνης  δεκαπενταετίας 60-75.                                                                                                          
Θα παρευρεθούν και  θα συμμεθέξουν, καλλιτέχνες που πολλές φορές κατέβηκαν τα σκαλιά του θρυλικού μαγαζιού, έπαιξαν, τραγούδησαν και πρόσφεραν μαγικές στιγμές στον κόσμο με τις φωνές τους, δημιουργοί που εκεί απελευθέρωσαν το πνεύμα τους  και θαμώνες που από πελάτες-θεατές-ακροατές  έγιναν μύστες  και συμμέτοχοι.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/1
ΚΑΙ  Έντεχνο ΚΑΙ Λαϊκό Ελληνικό Τραγούδι , με την Λίνα Μιχαήλ και τον Νίκο Πλάτανο .  
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/1
«...ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...»
 Ο πάντα λαμπερός Κώστας Βενετσάνος , η Ειρήνη Αγγέλου με την καταπληκτική φωνη και ο σημαντικός μαέστρος και συνθέτης Αντρέας Μπουτσικάκης στο πιάνο, με έξυπνες και κάποτε πειραγμένες διασκευές,  σας χαρίζουν αξέχαστες μουσικές στιγμές, που σας ξεσηκώνουν και εκτοξεύουν τη διάθεση σας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1 ΜΕΣΗΜΕΡΙ 
   Στήνεται πλούσιος μπουφές, που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, ζυμαρικά και νόστιμα μαγειρευτά πιάτα, βασισμένα σε ελληνικές και μεσογειακές συνταγές και φτιαγμένα με αγνά και καλοδιαλεγμένα υλικά.  Εννοείται πως γεμίζετε το πιάτο σας όσες φορές θέλετε. Κρατήστε μόνο χώρο για τα λαχταριστά σπιτικά επιδόρπια και τα φρέσκα φρούτα.
Και πάντα με ζωντανή μουσική.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ το εμφιαλωμένο κρασί Μαγεμένος Αυλός (λευκό - κόκκινο). Τιμή 20 ευρώ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1
ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Βασισμένη στα ωραιότερα τραγούδια από αυτόν το χώρο του πενταγράμμου. Τραγουδούν και παίζουν: μπουζούκι  Ίων  Πανόπουλος, κιθάρα Νίκος Μηλιώνης