ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛIΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτικο παιχνιδι παρουσιάζει με πονηρη σκοπιμοτητα την "πολιτικη" ως την τεχνη του ..."εφικτου". Ετσι μπορει ευκολα να εκφυλισει την εννοια της πολιτικης και τους θεσμους της στην εννοια του "οπου κατσει" για να κρυψει το επιθυμητο απο τις ολιγαρχιες της εξουσιας, που βλεπει οτι "πολιτικη ειναι αυτο που μας συμφερει ως εξουσια" και που θα το παρουσιαζουμε στον αφελη Λαο, οτι ειναι το καλυτερο που μπορουσε να γινει .

Ο Ελληνικος Ανεμος γνωριζει απο πρωτο χερι οτι Ο Γρηγορης Φελωνης, ειχε μια σοβαροτατη θητεια ως Προεδρος του Νομαρχιακου Συμβουλιου της Νομαρχιας Αθηνων. Ειχε μια αξιοπρεπεστατη παρουσια και τιμησε την θεση του, και την Νομαρχια.
Η περιπτωση του θυμιζει τις παραμονες των εκλογων του 81 οπου για την ιδια θεση στο ψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ "επαιζαν" ο Κ. Σημιτης και ο αλλοτε Νομαρχης Ρεθυμνου. Την θεση την κατελαβε ο Κ. Σημιτης, γιατι η προεπιλογη εγινε με βαση αυτο που ο καθε ενας προκειται να "υπηρετησει".................
Αποτάξατο !!!
Απεταξάμην !!!!!!!!!!!!!! (και πολυ μαλιστα)

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ



Γρηγόρης Φελώνης: «Σκληρή γλώσσα» για τον αποκλεισμό του

Αιχμηρή κριτική στη διαδικασία επιλογής των αντιπεριφερειαρχών στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού, άσκησε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθήνας Γρηγόρης Φελώνης, με αφορμή τον αποκλεισμό του.

Τονίζει και ταυτόχρονα καταγγέλλει απερίφραστα, τον αποκλεισμό κάθε υποψηφίου για τις οχτώ θέσεις αντιπεριφερειαρχών Αττικής που είχε υποστηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007.

Τέλος ο κ. Φελώνης σημειώσε μ’ έμφαση τα εξής:

«Μου ζήτησαν να κατέβω υποψήφιος με σταυρό και να με κάνουν πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ή θεματικό αντιπεριφερειάρχη. Ανάλογη πρόταση μάλιστα έκαναν και στον Παναγιώτη Φασούλα. Τους έδωσα την απάντηση που τους άρμοζε, να απευθυνθούν στους θεσιθήρες συνομιλητές τους και στους υποτακτικούς τους. Επέλεξα την ελευθερία μου και την απεμπλοκή μου από ένα σύστημα που επιχειρεί να μας ακυρώσει, να μας ενοχοποιήσει και να μας πληγώσει».


ΠΗΓΗ : ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: