ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ - ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ


ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

Οι ανωτερω ειναι "οροι" που προσδιοριζουν, Φιλοσοφικα, Πολιτικα και Επιστημονικα, οντολογικες υποστασεις, αξιες, αρχες, δομες και θεσεις.

Ειναι ο Νεοφιλευθερισμος ενας απο αυτους τους Ορους? Οχι φυσικα. Ο Καπιταλισμος "παιζει" αναμεσα στην ολοκληρωτικα "ελευθερη αγορα" αλλα και στην "Μικτη Οικονομια" (Κρατους και Αγορας). Οταν η ορχηστρα παιζει αρμονια το Κρατος και αγορα Μαζι, ο Καπιταλισμος μπορει να θριαμβευει πολιτικα ακομα και στην Αμερικη, οταν ο Καπιταλισμος γινεται "απολυτη αγορα", χανει πολιτικα και ο Κοσμος αναζητα την Κοινωνικη Δικαιοσυνη στον Σοσιαλισμο που ερχεται αυτος να προσφερει την "Μικτη Οικονομια".

Τι ειναι ο Νεοφιλελευθερισμος? Ενα Βιτσιο μιας ομαδας διεστραμενων που προφασιζομενοι οτι πιστευουν στην ελευθερη αγορα, χρησιμοποιουν με καθε μεθοδο απατης και εικονικης πραγματικοτητος, ΕΙΚΟΝΙΚΑ καθε αρχη του Καπιταλισμου και του Σοσιαλισμου ενω ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ , ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: