ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 : ΤΑΞΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Φωτο : Τα ταξι εχουν πλημμυρισει την Λεωφορο Βασιλισσης Αμαλιας μπροστα απο το ΟΛΥΜΠΙΕΙΟ. Σε συνθηκες Κατοχης, δοκιμαζονται και δικαιωνονται οι μεγαλες αξιες και οι μεγαλες αγαπες.
<>

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την μορφη του ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ με την οποια εμφανιζεται και εφαρμοζεται, χτυπαει και τα ΤΑΞΙ. Η Ελλαδα παντα προσδιοριζοτανε απο ξενα κεντρα αποφασεων. Ξενα Κεντρα αποφασεων καθορισαν οτι οι Ελληνες θα μεταναστευσουν και θα αδειασει η χωρα με συνεπειες οικονομικες, δημογραφικες και τελικα Εθνικης Υποστασης. Ξενα κεντρα αποφασεων καθορισαν οτι η Ελλαδα δεν θα αξιοποιησει τον πλουτο της, ωστε αλλοι να εχουν τον ελεγχο των αγορων. Αλλοι καθορισαν οτι η Ελλαδα θα ειναι η χωρα του χαρτινου τραπεζομαντηλου της τουριστικης περιοδου και του αρχιπελαγου της χειμωνιατικης σιωπης και των ξενοδοχειων φανταματων. Αλλοι, αυτοι ακριβως που ειχαν σκοπο να μην αναπτυχθει η Ελληνικη οικονομια, καθορισαν οι ελληνες η να ξενιτευονται η να απασχολουνται ως δημοσιοι υπαλληλοι εστω και ανευ αντικειμενου, ωστε να διασφαλιζεται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ενω ταυτοχρονα να μην αξιοποιειται η οικξονομικη δυνατοτητα της Ελλαδας, ωστε αυτη να παραμενει ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ και να μην εξεληχθει σε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ.

Οι Ιδιες δυναμεις που προσδιορισαν την μοιρα της Ελλαδας και του λαου της, οι ιδιες δυναμεις τωρα αλλαξαν μοντελακι και για την υλοποιηση του επιδιωκουν την αποκτηση απο αυτες και της κυριοτητος της Περιουσιας, των υποδομων, του πλουτου, των πλουτοπαραγωγικων πορων και της Εθνικης Κυριαρχιας συνολικοτερα τοσο στην υλικη οσο και στην αυλη υποσταση της.

Οι δυναμεις του Αρμαγεδωνα, θελουν ακομη να χαθει η ατομικη και μικρομεσαια επιχειρηση και ολη η οικονομικη δραστηριοτητα καθε ειδους να βρισκεται στα χερια ΟΛΙΓΩΝ εταιρειων. Ετσι η ατομικη επιχειρηση πρεπει να εξαφανισθει και την θεση της να καταλαβει ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Μονοπωλειο) η λιγες μεγαλες εταιρειες (ολιγοπωλειο) αλλα και αυτο σε μοντελο ΚΑΡΤΕΛ (δηλ. ολιγων εταιρειων που συνεννοουνται να μην ανταγωνιζονται μεταξυ τους και ενεργουν συντονισμενα ωσαν να ηταν μονοπωλειο).
Το σχεδιο ειναι το ατομικο ταξι του οικογενειαρχη επαγγελματια να εκλειψει. Εταιρεις ταξι θα τον εκτοπισουν για να καρπωθουν τον ΕΛΕΓΧΟ και τα ΚΕΡΔΗ και αυτης της "αγορας". Το προσφερομενο προιον θα γινει ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ και οχι αναγκαστικα καλυτερο. Ισως γινει και χειροτερο οπως τεκμηριωνει η εμπειρικη πρακτικη της Αμερικης και της Ευρωπης. Απο την αλλη στερουνται οι Ελληνες απο ακομη μια δυνατοτητα Οικονομικης Δραστηριοτητας σε επιπεδο ατομικης επιχειρησης ενω χειραγωγουνται να εργασθουν εκει οπου εργαζονται μεχρι σημερα ως καπεταναιοι, να εργασθουν ως κατωτερο πληρωμα.
Ζουμε μια ΚΑΤΟΧΗ. Ενα 4 η 5 ΡΑΙΧ. Οι Πολιτισμοι και η Ανθρωπινη Ιστορια κανουν κυκλους. Το σαπιο και απεχθες που υπαρχει σημερα παγκοασμια , καποτε θα διαλυθει. Μεχρι τοτε ομως, οπως και σε καθε ΚΑΤΟΧΗ, υπαρχει πονος, αλλα και ΑΓΩΝΑΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Σε συνθηκες ΚΑΤΟΧΗΣ και μεσα απο τις δοκιμασιες της, ξεχωριζουν και δικαιωνονται οι μεγαλες αξιες και οι μεγαλες αγαπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: