ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

INDEPENDENCE DAY 2016 : TEA PARTY AND BREXIT



Η φετεινή επαιτειος της Αμερικανικης Ανεξαρτησίας ερχεται πολύ κοντα με το Βρεττανικο BREXIT. Η τοτε Σκληρη Φορολογια της Βρεττανικης Αυτοκρατοριας  στην τοτε αποικια (σημερινες ΗΠΑ) ειχε ως αποτελεσμα την Αμερικανικη Επανασταση. Το συνθημα ηταν No Taxation without Representation. Το ιδιο κανει και η σημερινη "Ευρωπη"--μας- (sic), αποφασιζει ερημην των λαων και των "ευρωπαιων". Εχουμε λοιπον μια επαναληψη του Ιστορικου γεγονοτος του  No Taxation without Representation και ειναι ιδιαίτερη χαρα μας να βλεπουμε ολες αυτες τις "καρικατουρες" του μη αντιπροσωπευτικου ευρωπαικου διευθυντηριου να "χτυπιωνται" απο το καινουργιο Tea Party.
Eυχομαστε Ολοψυχα στην Αμερικανικη Ομοσπονδια να ειναι παντα το παραδειγμα του μοναδικου τυπου "ενωσης" κρατικων οντοτητων, δηλαδη Ομοσπονδια με Ομοσπονδιακο Νομισμα και αντιπροσωπευση.
Ευxομαστε επισης Ολοψυχα να διαλυθει το αποκρουστικο μορφωμα με τον ψευδεπιγραφο τιτλο"ΕΕ" και να γινει καποτε μια οντοτητα που θα ικανοποιει τα προαπαιτουμενα της αντιπροσωπευσης και της Δημοσιονομικης Εκφρασης της.