ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΚΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ


ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΚΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ 
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

ΘΑ συλληφθούν άπαντες 
και θα τους απαγγελθούν βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Τό κόλπο των ναυαγών

Είναι γνωστό το παιχνίδι: οι διακινητές βάζουν τούς μετακινούμενους_πληθυσμούς_στις βάρκες εν συνεχεία αυτοί τύποις περιπίπτουν σε καθεστώς ναυαγών_και το Λιμενικό έχει διαταγές να τους σώζει και_να τους φέρνει για Μίξη Πληθυσμού και κατάργηση της οντολογικής ταυτότητας της Ελλάδας. 

Οι πολιτικοί υπεύθυνοι έχουν το ελαφρυντικό της έλλειψης επαρκούς νοημοσύνης. Κάτι που φαίνεται και από το ύφος και τις τοποθετήσεις τους. Ύφος "ανίας", εμπλουτισμένο με ιδεοληψία.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
Υπάρχει μια Αριστερά που έντιμα πιστεύει στην Κοινωνική Δικαιοσύνη. Και για αυτό λέγεται ότι η Ελλάδα είναι αριστερή χώρα, γιατί  ένας Λαός της "παρέας", βιωματικά δεν είναι ο χαζός ιδιώτης που ασχολείται μόνο με τον εαυτό του, και μπαίνει στο παιχνίδι της αλληλοεξόντωσης του Κολοσσαιου. 

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
Υπάρχει μια αριστερά, που έβγαλε Ελιτη και Θεοδωρακη. Η Αριστερά που θέλει κοινωνική Δικαιοσύνη, που καταλαβαίνει -γιατί έχει την διανοητική και νοητική ικανότητα- το διεθνές βρώμικο παιχνίδι της εξουσίας, αντιλαμβάνεται το φως του Πολιτισμού και προσφέρει (και προσέφερε) στον Ελληνικό Λαό αλλά και του γνώρισε το Πολιτιστικό του Αγαθό μυώντας τον στον ψυχικό και αξιακό του Πλούτο.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ
Υπαρχει ομως και μια ομαδα (αυτοαποκαλούμενης) αριστερας που εχει την ιδεοληψια οτι ολα ειναι "υλη" και "δυναμη" . Αυτη η ομαδα, μοιραια δεν παίρνει ειδηση τον Πολιτισμο, τις εννοιες, τις αξιες. Η αριστερά των μηδενιστών μοιραια μπαινει ευκολα στο παιχνιδι της "παραγωγης  ιδιωτων και βλακων", μπαινει ευκολα στο παιχνιδι των διεθνών εξουσιαστων (που υποτιθεται οτι μαχεται) . 
Η Αριστερα που "πιστευει στον μηδενισμο", ειναι το καλυτερο εργαλειο για τους παγκοσμιους εξουσιαστες, που βρισκουν στο προσωπο των οντολογικα ανυπαρκτων και εξ αυτου ασήμαντων και  ευκολα  χειραγωγησιμων τοπαρχων διαχειριστων (διακυβερνηση=διαχειριση  και οχι κυβερνηση) , προθυμους κατεδαφιστες του καθε τι που εκφραζει ενοια, αξια, αφαιρετικη οντοτητα.

Αυτη η (αυτοτιτλοφορουμενη) Αριστερα, που θα μπορουσε με βαση την αντιληπτικη της ικανοτητα στον αφαιρετικο χωρο να αξιολογηθει ως "Αριστερα των βλακων", ειναι το ευκολα υποτασσομενο στο δεος των "δυνατων" πολιτικο μορφωμα που με χαρα γκρεμιζει, γκρεμιζει, γκρεμιζει, αυτο που προφανως (στην περιορισμενη νοητικη ικανοτητα των ανθρωπων της) δεν καταλαβαινει καν οτι υπαρχει. 

ΥΓ: οσον αφορα τους δηθεν "ναυαγους" το δικαιο της θαλλασσας πρεπει να εκσυγχρονισθει.  Οπως στο Δικαιο Υπαρχει πτωχευση αλλα και εκ δολου πτωχευση και η δευτερη τιμωρειται, ετσι στην δικη μας περιπτωση υπαρχει εκ δολου ναυαγειο.......