ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Ο ΨΥΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ Ο ΨΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΖΩΗ , Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ  ΠΟΥ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΑΝΤΙΣΙΣΤΗΜΙΚΗ¨" ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΔΙΑ , ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΤΟ ΦΘΟΝΟ, ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΠΕΙΛΗ" ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
,
Ο "ΨΥΛΛΟΣ" ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ" ΝΑ ΤΟΝ "ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΓΗΣΕΙ.

ΟΙ "ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ" ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ" ΠΑΛΙ ΜΙΚΡΟΜΙΑΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΟΛΛΑΡΙΑ) Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΨΥΛΛΟ, (ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΚΑΙ Ο ΨΥΛΛΟΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΝΕΙ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ....

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ.
ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ?????


ΒΟΡΕΙΑΔΕΣ , ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΘΑ ΒΡΩ, ΜΑ ΘΑ ΦΘΑΣΩ....

ΟΡΘΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ
ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ