ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ


Η Ελλαδα των Χωματοδρομων, η Ελλαδα που για Γεωπολιτικους Λογους διαιωνισης της Εξαρτησης απο ξενα κεντρα αποφασεων, παρουσιαστηκε στους Ελληνες και στις Ελληνιδες σαν μια χωρα φτωχη και αγονη, που οι Ανθρωποι της αναγκαστηκα επρεπε να ξενητευτουν απο αυτο τον αγονο βραχο για να "δουλεψουν" στην Γερμανια και στην Αμερικη "να στειλουν λεφτα, συναλλαγμα" στο σπιτι για να ζησουν οι δικοι τους. Αυτη η ψευτικη παρουσιαση της Ελλαδας, αυτη Η ΑΠΑΤΗ οτι η Ελλαδα ηταν φτωχη, αποκαλυπτεται σημερα που με μια αλλη απατη ενος ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΥΣ, χανει τα κυριαρχικα της δικαιωματα και ετσι και τα δικαιωματα πανω στον πλουτο που σκοπιμα αποκρυβεις, σκοπιμα παλι "αποκαλυπτεται" τωρα.
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑ




Ομως αυτο αφορα τον υλικο πλουτο τον οποιο Ξενα Κεντρα Αποφασεων ειτε μας τον αποκρυπτουν, ειτε με Οικονομικη Απατη μας τον αφαιρουν ενω ειναι δικος μας.

ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ειναι ενας δισκος που κυκλοφορησε σε στοιχους Νικου Γκατσου και Μουσικη Μανου Χατζηδακη το 1971. Κλεινει μεσα του ολο τον πλουτο της Μεταπολεμικης Ελλαδας, τον Πλουτο της Ψυχης του Ελληνα, που ζει μεσα απο αξιες που γεννιωνται και διαμορφωνονται και συνειδητοποιουνται απο το συναισθημα αλλα και εκφραζονται με αυτο. Αξιες που καθοριζουν την ταυτοτητα του Ελληνα και το πως ζει σε Ελευθερη Εκφραση της Δικης του Ελευθερης Ψυχης. Ο Ελληνας εχει οντολογικη Υποσταση, ειναι οι αξιες που γεννα και εκφραζει η ψυχη του και το συναισθημα του. Ο Δυτικος τροπος ζωης ειναι ενας μηχανιστικος τροπος οπου ο ανθρωπος μετασχηματιζεται σε Ατομο ανελευθερο μια και ζει οχι με την ελευθερα βουληση της ψυχης του αλλα με ανωθεν επιβαλομενα στερεοτυπα στα οποια καλειται να "εφαρμοσει" (ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΙκΑ) την ζωη του. Αυτη ειναι και η διαφορα μεταξυ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που εχει ο Ελληνας και "Κουλτουρας" που εχει ο "Δυτιζων". Ο Πολιτισμος ειναι ο Ανθρωπος με οντολογικη Υποσταση και ελευθερη εκφραση ψυχης και συναισθηματος. Η κουλτουρα ειναι Συμπεριφορα Ατομων που καθοριζεται απο Στερεοτυπα. Η Ελλαδα ειχε παντα ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, δηλαδη την ψυχη της, το συναισθημα της και τον πλουτο που λεγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Και υστερα ....(οχι δεν) ηρθε ο Ερωτας..οπως αρχιζε μια εκπομπη του Β Προγραμματος του ΕΙΡ, αλλα ηρθαν οι εκσυγχρονιστες να αδειασουν τον Ελληνα απο Πολιτισμο και να τον κανουν υποχειριο της ανωθεν επιβαλομενης συμπεριφορας με ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ που υπηρετουν την Εξουσια. Σημερα ως Ηλιθιοι καταναλωτες, κατοχοι πισινας και 4Χ4, ειμαστε φτωχοτεροι γιατι χασαμε την ψυχη μας. Δεν εχουμε φιλους (ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) , αλλα γνωριμιες με (ΑΤΟΜΑ) ανταγωνιστες που μας φθονουν και θελουν να μας παρουν αυτα που εχουμε συμφωνα με το "συστεμικο στερεοτυπο". Σημερα ειμαστε φτωχοτεροι στο συναισθημα, γιατι αντι να ξυπναμε εχοντας αγκαλια το μοναδικο μας ερωτα στο ΜΑΖΙκαι στο ΕΝΑ, η αγκαλια εξατμιζεται με το φως οπως καθε ψευτικο μεσα στην εποχη της διαχειρησης "εικονων" και συντονισμου παραλληλων σχεσεων και "συναισθηματικης απατης" και απιστιας. Ειμαστε φτωχοτεροι, ρακενδυτοι οχι μονο στο Ερωτα αλλα και σε καθε ειδος Ανθρωπινης σχεσης, μια και απο σχεσεις καρδιας, υπαρχουν τωρα σχεσεις οφελιμισμου, σχεσεις μηχανιστικες, ποσοτικες, σχεσεις ευτελεις , σχεσεις θνητες. ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, η ΕΛΛΑΔΑ ηταν πολυ πλουσια τοτε που υπηρχε ανεπαφη η Ψυχη και η καρδια, τοτε που ολοι ειμαστε Ερωτευμενοι με τη ζωη, και Αθανατοι.
ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: