ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ελληνικη περιφερεια : ονειρο το καλοκαιρι, εγκαταλειψη τον χειμωνα




Η Ελληνικη Περιφερεια ειναι παντα ξεχασμενη.
Αφημενη ως "Καταπιστευμα" (ΚΛηροδοτημα) στον Ηλιο του Ελληνικου Καλοκαιριου να φροντιζει την "Ασφαλεια" της, και στο Γαλαζιο της Θαλλασας στα Χρωματα του Ουρανου την ανατολη και το ηλιοβασιλεμμα να δειχνουν την Ομορφια της, και στο φως των αστεριων να επιβεβαιωνουν την Συμπαντικη και Οντολογικη της Υποσταση.
Ο Χειμωνας ειναι για την Ελληνικη Περιφερεια η τεκμηριωση της Πολιτικης Αποφασης των Ξενων Κεντρων Αποφασεων, να ειναι η Ελλαδα μιa χωρα εξαρτημενη, μια χωρα με αποκεντρωτικη εγκαταλειψη, μια χωρα εντελως και για δεκαδες χρονια να αναπαραγει μονο την εξαρτηση.
Ο Χειμωνας σην Ελληνικη Περιφερεια, τεκμηριωνει την αδικια, τον συγκεντρωτισμο και τις παγιωμενες δομες (χωρις υποδομες) που εξασφαλιζουν την διαιωνηση της κακομοιριας του "στερημενου" του "λιγου", του "μονιμα ανεπαρκους", του χωρις προοπτικη αναπαραγομενου ΤΙΠΟΤΑ, που ειναι και το μονο που προσφερει το Συστημα.
Η Χωρα των Θεων, ευτυχως ειναι ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ, και Υπερβατικη πανω στην Εξουσια. Την υπαρβαση την Κανει Ο Ηλιος, Η Θαλλασα, το Γαλαζιο και τ αστερια.....  Αυτα που αγκαλιαζουν Δημοκρατικοτατα και "μπολικα" ΟΛΟΥΣ. Πλουσιους και φτωχους στο πορτοφολι, χωρις -κατ αναγκη- γραμμικη και αναλογικη σχεση αυτου του πλουτου με τον Πλουτο της Ψυχης.....


ΕΕ = ?