ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2014 ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ







ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΚΑΤΡΑΖ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Πολλές τεκμηριωμένες αναλύσεις, αποτυπώνουν  το "σύνδρομο του ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΟΥ,". Κλασικό παράδειγμα ει ναι οι φυλακές -κυρίως πολιτικές- που ξαφνικά καταργούνται, οι σκοπιές ερημώνουν και οι δεσμοφύλακες -μαζί με το καθεστώς που τους είχε δώσει την δυνατότητα να κρατούν έγκλειστους άλλους, εξαφανιζονται.
 
Θα περίμενε κανείς ότι  οι κρατούμενοι όταν το πρωί βρουν τις πόρτες των κελιών τους ανοιχτές, και τους  φύλακες εξαφανισμένους, και την εξώπορτα ανοιχτή,θα τρέξουν να βγουν έξω και να απομακρυνθούν όσο γίνεται γρηγορότερα από τον εφιάλτη της "πολίτικης" τους κράτησης.
Και όμως λίγοι βγαίνουν ενώ οι περισσότεροι ΔΙΣΤΆΖΟΥΝ να βγουν, φοβούμενοι το Άγνωστο περισσότερο από το γνωστό ΚΑΚΟ. Αυτό είναι και το φαινόμενο του Ιδρυματισμου.

Παρα το ότι έγινα καλά, καλοσυνήθισα στο Νοσοκομείο και δεν βιάζομαι να βγω από την Πόρτα του.....

Όταν ένα ΚΑΘΕΣΤΏΣ βάναυσο άδικο και καταπιεστικό, δεν απορρίπτεται  απο τους Πολιτες, τοτε αυτοι εχουν "προσβληθη" απο την ασθενεια που οριζεται ως ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΟΣ. 

Η εκλογικη συμπεριφορα της 25ης Μαιου, εξηγειται εν πολλοις απο ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΟ. Ενα μερος του εκλογικου σωματος ψηφισαν φοβούμενοι το Άγνωστο περισσότερο από το γνωστό ΚΑΚΟ.