ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΕΥΡΩ ή ΕΥΡΩ ? : Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! (Με Ιστορικα και Επιστημονικα τεκμηριωμενη την ορθοτητα της)

Ευρω  η Ευρω?
 
Η Ομοψυχια που σφυριλατησε το Δημοψηφισμα της 5ης Ιουλιου 2015
 
Δικαιωνεται η αναλυση μας του Μαιου 2012
 
 
 
 
Και ομως οι Ελληνες οταν ζητουν και εξω απο τα Μνημονια και Μεσα στην Ευρωπη και το Ευρω, οχι μονο ΔΕΝ ειναι αντιφατικοι στην Εντολη τους , αλλα δινουν την ιδια εντολη που εδωσαν οι Αμερικανοι ψηφοφοροι οταν εξεδιωξαν απο τον Λευκο Οικο τον Ρεμπουμπλικανο Προεδρο Χουβερ που ακολουθουσε τις οδηγιες ...."Σοιμπλε".... και τον αντικατεστησαν με τον Ρουσβλετ και τον Κευνς.
 
Η Λυση που προτεινει η Ελλαδα και με το ΟΧΙ αλλα και με το ΝΑΙ ειναι να γινει το Ευρω Ομοσπονδιακο Νομισμα, και η ΕΚΤ να γινει FED αλλα με Δημοκρατικο Προεδρο στον αντιστοιχο ..... Λευκο Οικο, δηλ με Δημοκρατικη Ηγεσια της Ευρωπης. Δηλαδη με Πολιτικη Βουληση που θα Δημιουργει Χρημα χωρις να το χρεωνει και χωρις να υπαρχουν Δανειστες και Δανειζομενοι.
 
Η Ευρωπη με Κευνσιανισμο λινει το προβλημα της σε μια νυχτα. Το προβλημα δεν ειναι οικονομικο -οπως δεν ηταν το 1929 στην Αμερικη- αλλα Πολιτικο. Και οντως λυνεται σε μια νυχτα.
 
Αρα το Ερωτημα ΔΕΝ ειναι μεσα η εξω απο την Ευρωπη, αλλα το Τι ΕΥΡΩ Ζητανε οι Ελληνες, πρωτοι για λογαριασμο ολων των Ευρωπαιων.
 
Ομοψυχα, οι Ελληνες το απαιτουν.
 
καθ. Ανδρεας Αθηναιος
 
 
 
ΥΓ  Φυσικα και οι τρεχοντες "ηγετες" της Ευρωπης θα αντισταθουν, γιατι υποστηριζουν τις θεσεις του...Χουβερ....