ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΤΕ ......ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.....:: AΛΗΘΕΙΕΣ..ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.....

Ποτε Γυριζουμε Πισω; Σημερα γυρισαμε πισω 18 χρονια, πισω στα ΙΜΙΑ, πριν λιγες μερες γυρισαμε πισω 6 χρονια στον Αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο. Και πριν μηνες γιορτασαμε -ξαναζησαμε- την 28η Οκτωβριου 1940.
Χθες Ο Αντωνης Σαμαρας καλεσε τις οικογενειες των πεσοντων και η ΕΡΤ (η η μιζερη προσομοιωση της που καλειται ΔΤ) και τα αλλα ΜΜΕ της Μνημονιακης Ελλαδας, εδωσαν μεγαλη Δημοσιοτητα.

Ποτε Γυριζουμε Πισω; Ποτε αναφερομαστε ή μας "βασανιζει" κατι που εχει συμβει στο παρελθον;
Γυριζουμε πισω, πρωτα απο ολα οταν προκειται να διδαχθουμε, η να αναβαπτισθουμε, η να ψαξουμε βαθεια την υποσταση μας για να την ξαναβρουμε στις αρετες και στην Αληθεια της, να θυμηθουμε ποιοι ειμαστε, να μετρησουμε την αποσταση που μας εφερε απο αυτο η "θαλασσοταραχη του ΚΑΚΟΥ' και να διορθωσουμε αν χρειαζεται την πορεια μας , πανω οχι στο μεταφερομενο απο την εξουσια στιγμα του Ανθρωπου και του Εθνους, που οδηγει παραπλανητικα στο λιμανι της Κιρκης της Εξουσιας για αναληψη και υποταγη σε θεση ΣΚΛΑΒΩΝ, αλλα για να να διορθωσουμε την πορεια μας με βαση το Σταθερο Στιγμα που μας δινει η Αποκοτια και η Λεβεντια και η αληθινη ελευθερια που καποτε "κερδισαμε" και ταυτιστηκαμε στην πραξη μαζι της. Γυριζουμε Πισω, λοιπον....., σε σημεια αναφορας που αποτελουν Αληθεια και Μεγαλειο που καποτε κατακτησαμε και ταυτισθηκαμε μαζι του, για να ξαναπιστεψουμε στον ευατο μας και να δουμε την αληθινη οντολογικη του υποσταση, και να ταυτιστουμε μαζι της, με την αληθεια μας.

Γυριζουμε ομως πισω και σε ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ΅. Σε πραγματικοτητες που "ξενα κεντρα αποφασεων" μας επεβαλαν ως ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,  τα οποια -κατα τα ξενα κεντρα εξουσιας- πρεπει να αποδεχθουμε ως Αληθειες.

Για οσους δεν εχουμε την περιορισμενη αντιληπτικη δυνανοτητα να "μας λενε" καποιοι αλλοι το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ..... για εμας πολλα απο αυτα που θελει να ΕΠιβαλει η Διεθνης Εξουσια, ειναι ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.  Τα ΙΜΙΑ για οσους εχουν συνειδητη Οντολογικη υποσασταση και αυτοφωτο χαρακτηρα που δεν εχει μετατραπει σε εικονικο ον ευτελους καταναλωτικου προσδιορισμου, αυτα ειναι ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.  
ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ. Κατι που μας το "φορεσαν" με τροπο τοσο αληθινο οσο αληθεια ηταν και το περι αγνωστου υποβρυχιου που τορπιλισε την Ελλη το 1940.
Τα ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ -πνευματικη- ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ενος Εθνους που  αποσιωπησαν και του αποδομουν -εκ των εξω- την οντολογικη του Υποσταση.

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ,  ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.






.

Στα υπολοιπα,στα ανευ αξιας, σε οτι συνεβη ειτε κατα λαθος , ειτε κατα τυχη και δεν αποτελει ψηφιδα της οντολογικης  μας υποστασης, γυριζουμε σελιδα και δεν θελουμε να το θυμομαστε οτι μας συνεβη ποτε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΑΝΕΜΟΣ

βιβλιογραφια :
http://www.iefimerida.gr