ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ : ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ του Κίμωνα Γεωργακάκη



Το παγκόσμιο πολίτευμα…

 

του Κίμωνα Γεωργακάκη



Την ώρα που η προσοχή της «μάζας» είναι στραμμένη στις «ήξεις-αφίξεις» στην οικονομία, στις στημένες αναταραχές με τους φανατικούς ισλαμιστές και στην Μέση Ανατολή, στο παρασκήνιο ετοιμάζεται από την δυτικότροπη παγκόσμια διαπλοκή, η απάντηση στα προβλήματα που τεχνηέντως δημιουργούνται.
Έχουν δοθεί και ίσως δοθούν περαιτέρω περιθώρια ανάσας στους πολίτες, προκειμένου οι παγκοσμιοποιητές να δουλεύουν στην άκρη με την ησυχία τους χωρίς κίνδυνο να εξεγερθεί ο λαός. Τους επόμενους μήνες στους οποίους θα κριθούν πολλά κατά τα φαινόμενα, οι αφορμές επιβολής παγκόσμιας αρχής με σκοπό την διαχείριση των τεχνηέντως δοθέντων προβλημάτων θα πληθύνουν.
Ο κόσμος και δη η Ευρώπη μεταβάλλεται προς το χειρότερο. Η χρησιμοποίηση του Ισλάμ προς δημιουργία σκηνικού πανικού για τους Ευρωπαίους σε συνδυασμό με οικονομικές και γεωπολιτικές παραμέτρους, θα οδηγήσουν σε επιπλέον… «αναγκαία» μείωση-καταπάτηση βασικών αρχών των πολιτικοκοινωνικών δικαιωμάτων μας.
Όσες χώρες είναι δυνατόν, θα αποτελέσουν κράτη-μέλη αυτού του νέου «υποχθόνιου» παγκόσμιου εγχειρήματος, το οποίο ως αντίβαρο έχει την Ρωσία  -και κατά δεύτερο λόγο την Κίνα- που προτιμά την καθιέρωση ενός πολυκεντρικού συστήματος σε αντιδιαστολή με τα δυτικότροπα σχέδια επιβολής μονοκεντρικού μοντέλου για το «καλό» πάντα της ανθρωπότητας.
Ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν κι Μούν, βγήκε πρόσφατα με διάγγελμα και μίλησε για αντίστροφη μέτρηση σε σχέση με την επίτευξη του σχεδίου χιλιετίας (!) –Millennium Developments Goals- των Ηνωμένων Εθνών (δείτε βίντεο στο τέλος του άρθρου) μέχρι το 2015.
Εν ολίγοις με κλασσικές δικαιολογίες την εσκεμμένα διογκωμένη φτώχεια, την οικονομική κρίση, την διεθνώς εξαπλωμένη βία αλλά και την «διάσωση» του περιβάλλοντος, «μαγειρεύεται» η παγκόσμια λύση. Χαρακτηριστικά ο ΓΓ του ΟΗΕ αναφέρει στο διάγγελμά που του έδωσαν να βγάλει, ότι απαιτείται η εκ νέου ενεργοποίηση του παγκόσμιου κινήματος από τις κυβερνήσεις έως τους πολίτες.
«Δράση τώρα» είναι η τελευταία προτροπή του παγκόσμιου συστήματος διαπλοκής και συμφερόντων με πολλά παρακλάδια και βαθύ παρασκήνιο. Πράγματι τα γεγονότα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Στην Γερμανία μαίνεται εν τω μεταξύ η «μάχη» ανάμεσα στις δύο τάσεις, δηλαδή τους υπέρμαχους μιας πολιτικής ισορροπίας μεταξύ Ανατολής και Δύσης με προσέγγιση σε Ρωσία και Κίνα και τους διεθνιστές που είναι «φιλικά» προσκείμενοι σε μια πλήρη ενσωμάτωση της χώρας στο πνεύμα των παγκοσμιοποιητών. Τα βλέμματα στραμμένα, εννοείται, και στην Ελλάδα με το παιχνίδι συμφερόντων, όπως έχουμε γράψει άλλωστε, να έχει φουντώσει για τα καλά.
Μέσα σ’ όλα αυτά λοιπόν εκπονείται ένα νέο παγκόσμιο πολίτευμα με κύρια σημεία του μεταξύ άλλων: Μια υποτιθέμενη οικολογική συνείδηση με βάρος στην απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη και στην γρήγορη εφαρμογή των διατάξεων της Ατζέντα 21, την κατάργηση θρησκευτικών και εθνικών διαφορών «που ενισχύουν το μίσος μεταξύ των λαών» μέσω μιας παγκόσμιας ιδεολογίας-θρησκείας και επομένως τον αφανισμό της πολιτισμικής ποικιλομορφίας και τέλος την δημιουργία ενός τραπεζικού συστήματος, το οποίο και θα διευθύνει τις οικονομίες όσο περισσότερων λαών γίνεται.
Όσο προχωράμε η διαμάχη των συμφερόντων γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με τις μάσκες σιγά-σιγά να πέφτουν. Περιμένουμε όλοι να δούμε ποιους σωτήρες μας ετοιμάζουν και φαίνεται ότι δεν θα περιμένουμε για πολύ ακόμα…