ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ..............


 ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΤΗΡΙΟ. "Τυχη Αγαθη" υπηρετησα την Ελλαδα, τον Ελληνικο Λαο,  και το Δημοσιο Αγαθο του Μεσα απο το κτηριο αυτο, ως Νομαρχης Ρεθυμνου.
Στον Εξωστη οπου κυματίζει η Ελληνικη Σημαια ηταν το...γραφειο μου. Εκει οραματιστήκαμε και ονειρευτήκαμε μαζι με αλλους, και μαζι παλεψαμε να πραγματώσουμε το "Μαζι Θα προχωρήσουμε".
Η Νομαρχια Ρεθυμνου ειναι μια βαθεια ψυχικη εγγραφη σε εμενα, τοσο σαν "Μακρο- οντολογικη υποσταση" οσο και σαν αγγίγματα στο κορμι της Ελλαδας.
Η ανω φωτο, δείχνει το κτήριο της Νομαρχιας που "αναπαλαιώθηκε εξωτερικα" επι θητειας μου, με αυτεπιστασία, ύστερα απο μελέτη των Τεχνικων Υπηρεσιων της Νομαρχιας. (ΔΤΥ)

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.  Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ" ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.!

Το χρωμα του Κτηριου, μαλλον δειχνει οτι το κτηριο βαφτηκε με χρωμα που περίσσεψε απο καποιο σχολειο. Και το "Κερατο" αυτο που καρφωθηκε στην πρόσοψη (οτι και σκοπο να εξυπηρετεί) , δειχνει τσαπατσουλια, και φυγοπονία. Το ευκολο , και ας ...υποβαθμιζει.

Κατι τετοια εδωσαν το δικαιωμα σε καποιους να ευτελισουν το ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ και να να εκστομίσουν την συκοφαντία "Μαζι τα φαγαμε"......

Καθηγητης  Ανδρεας Αθηναιος
πρωην Νομαρχης Ρεθυμνου