Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ

 
 Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  !!!
Ο Ελληνικος Ανεμος σημερα παρουσιαζει με Τιμη, το Αρθρο του Ελληνα Κωσταντινου Κωσταντινιδη.
Γραφει  ο Υποστρατηγος ε.α.
Κωσταντινος Κωσταντινιδης

ΑΝ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ  ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.  ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΤΟΙΚΟΣ Ή ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ . ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΨΙΣΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ :


ΠΡΩΤΟΝ: ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ  ΠΡΑΚΤΙΚΑ  ΔΙΑΡΗΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Ν.Α ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ. ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗΣ Ε.Ε

ΤΡΙΤΟΝ . ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ  ΚΑΙ ΘΑ  ΚΑΛΟΔΕΧΤΕΙ ΣΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ   ΚΑΠΟΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ  ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ . ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ  ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ  ΕΛΛΑΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ . ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΡΡΑΞΗ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ .

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :

1/ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ  

ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ , ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.

2/ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΚΥΠΡΟΥ
.
3/ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ   ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΤΩΝ

4/ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΛΛΑΔΑ -ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ

5/ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ  ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΝΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α