ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ "ΧΩΡΟ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ : ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 

ΚΑΘΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κ ΥΣΤΕΡΑ, Κ ΥΣΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ.... ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΣΤΕΡΑ,
ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΣΟΦΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΦΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΘΝΗ, ΛΑΟΥΣ, ΚΡΑΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ,  ΤΣΑΛΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΘΝΗ, ΚΡΑΤΗ, ΛΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΙΓΩΝ.

Η ΟΔΗΓΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΘΕΙ, Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ.
ΚΑΤΑ ...ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ....




ΤΟ Υπερσυγχρονο κτηριο του "εξωτερικου" εγκαταλειφθηκε.
Η  Προπαγανδα απεκρυψε απο τους Ελληνες, οτι τα ΣΠΑΤΑ, ειναι ενα αεροδρομιο, με λιγοτερες θεσεις σταθμευσης, και διαδρομους και προσεγγυση μικροτερης ικανοτητας απο το Ελληνικο.  Απεκρυψαν απο τους Ελληνες οτι η "προσεγγυση" γινεται παντα με τις Υποδομες του Αεροδρομιου Ελληνικου.
 
Το χαπι της προπαγανδας, ηθελε οι Ελληνες να "χαψουν", οτι κατασκευασθηκε ενα "καινουργιο μεγαλο αεροδρομιο". Καποιοι το πιστεψαν.... Και καμαρωνουν μη τολμωντας να δουν οτι "Ο Βασιλιας ειναι γυμνος".....
Η Προπαγανδα (για να χρησιμοποιησω τον χυδαιο ορο), "προμοταρισε" οτι το δινουμε στους Γερμανους για να φερουν αεροπορικη κινηση στην Ελλαδα.
Καπιοι το "εχαψαν".
Στην πραγματικοτητα? = Οι Γερμανοι εδιωξαν και τις πτησεις που ερχονταν και μεσα απο μια τιμολογιακη πολιτικη εκαναν αεροπορικο κεντρο της περιοχης, το αεροδρομιο ΑΤΑΤΟΥΡΚ της Κωσταντινουπολης.
Πραγμα που πολυ συντομα συμμενει Μικροτερο ΑΕΠ στην Ελλαδα, και επομενως αυξηση της φορολογικης επιβαρυνσης των (αφελων) συμπατριωτων μας, που εχουν την ανασφαλεια και την αδυναμια να μην πιστευουν στον ευατο τους, αλλα να εχουν αποδεχθει την χυδαια και παραπλανητικη θεση της προπαγανδας, οτι οι ξενοι ξερουν καλυτερα απο εμας και με τις κινησεις τους θα μας κανουν καλο.
Ταυτοχρονα, με αλλες κινησεις του ...Εχθρου.... διαλυθηκε η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.  Και παλι η προπαγανδα, ειπε ψεματα οτι οι Ελληνες χρεωνονται με ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ την ημερα. Και παλι καποιοι αφελεις συμπατριωτες μου (ας τα βαλω και λιγο με αυτους για πρωτη φορα, επειδη καταπινουν ευκολα οτι 'κοκκαλο" τους σερβιρει η προπαγανδα) εταχθησαν υπερ του κλεισιματος της Ολυμπιακης, το οποιο ομως σημανε μικροτερο ΑΕΠ για την Χωρα, και αρα αυτοματα μεγαλυτερα φορολογικα βαρη εκεινων που θα ειχαν εαν δεν φτιαχναμε τα Σπατα, εαν λειτουργουσαμε με το Ελληνικο (που εχει αφθονο χωρο για νεους αεροσταθμους) και εαν υπηρχε η Ολυμπιακη των   5 Ηπειρων (να φερνει σημερα Κινεζους και Ρωσους και να τους πηγαινει μεσα απο τον αεροπορικο ιστο της σε ολη της Ελλαδα), οχι μονο για τουρισμο αλλα για "Μπιζνες"....
 
Η ΑΠΑΤΗ της Παγκοσμιοποιησης στηριζεται στην καταργηση καθε ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ και αναγωγη των παντων στα οικονομικα του ..."περιπτερου" της Αγαπημενης μου Ευανθιας, δηλ σε ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
 
Με αυτη την προπαγανδιστικη λογικη, ο της Ευρωπαικης Ενωσης και της Ευρωζωνης κ. ΤΟΥΣΚ λεει διαφορες "Κουταμαρες" αντιμετωπιζοντας νοητικα ενα κρατος και ενα λαο, ως "Ιδιωτη" που παει στον "λεφτα" να ζητησει δανεικα.
 
Οι Παγκοσμιοποιητες Νεοφιλελευθεροι, εχουν αυθαιρευτα καταργησει τον Κευνσιανισμο, και με φωνες και εκφοβισμους, χωρις καμια επιστημονικη βαση ακουγονται να λενε "τα Εθνικα Νομισματα ειναι Ολεθρος, δεν θα εχουμε φαρμακα, δεν θα εχουμε Πετρελαιο και αλλα αβασιμα, ανοητα, και λανθασμενα". Απλα οποια "εξοδος Κινδυνου" δεν συμφερει την Παγκοσμιοποιηση και της χαλαει την συνταγη, παρουσιαζεται "θυμικα" ως ολεθρος. Περα ομως απο τους μορφασμους των υποστηρικτων της (ειρωνικο υφος, υφος Σοφου μαγου της φυλης που προβλεπει δεινα), δεν υπαρχει κανενα επιχειρημα που να τεκμηριωνει οτι αν ανοιξουμε την Θυρα Κινδυνου, παραμονευουν αγρια ζωα να μας κατασπαραξουν. Η Συμβουλη ειναι αναλογη με την οδηγια εκεινου του Πλοιαρχου που ζητησε απο τους μαθητες να μεινουν στις καμπινες τους, μεχρι που πνιγηκαν με την ολικη βυθιση του Σκαφους.
 
Ζητουνται λοιπον απο τους "Δηθεν" δανειστες ολα τα αεροδομια της Χωρας. Ετσι γουσταρουν, Ετσι απαιτουν. Στην Οικονομικη επιστημη αυτο δεν λεγεται ουτε "ελευθερη οικονομια", ουτε "ιδιωτικοποιηση". Λεγεται Hostile Acquisition .
 
Το Γερμανικο Κρατικο Μονοπωλειο που θα "παρει" τα αεροδρομια της Χωρας, θα ελεγξει τον Τουρισμο, την λεγομενη βαρεια βιομηχανια της Ελλαδας. Λιγοτερη κινηση και το μεγαλυτερο ΦΠΑ που θελουν στους Τουριστικους προορισμους θα "πτωχευσουν" τους Ελληνες. Τοτε οι "καλοι επενδυτες" θα εξαγορασουν σε εξευτελιστικες τιμες και την Ελληνικη Ιδιωτικη Επιχειρηση. Ετσι η οποια οικονομικη δραστηριοτητα στην Ελλαδα, δεν θα διανεμει πλουτο στον τοπο, αλλα θα τον αφαιρουν οι ξενοι ιδιοκτητες του, μεσα στο ευρυτερο γεωπολιτικο Παιχνιδι.
Φυσικα και προκειται για Γενοκτονια. Αφου οι Ελληνες θα εκδιωχθουν απο την Ελλαδα και οσοι μεινουν θα βλεπουν τον ευατο τους ως συντροφο του Σπαρτακου.
 
Δεν προκειται για Αριστερες η Δεξιες Επιλογες. Δεν προκειται για επιλογη αναμεσα σε Κρατικη η Ιδιωτικη πρωτοβουλια. Προκειται για το ποιος θα ελεγχει τα αεροδρομια και που θα πηγαινουν τα ..."αποτελεσματα χρησεως".....
 
Ας εγερθουμε εκ του βαθεως υπνου της πλησης εγκεφαλου, για να γινει αντιληπτο οτι δεν προκειται για Αριστερες η Δεξιες Επιλογες,  ουτε για επιλογη αναμεσα στον Κρατικο η τον Ιδιωτικο Χαρακτηρα μιας Οικονομικης δραστηριοτητας.
 
Προκειται για επιλογη, του εαν η οποια οικονομικη δραση στον Τοπο που λεγεται και ειναι Ελλαδα, απο Ανθρωπους που λεγονται και ειναι Ελληνες, θα διανεμει τα αποτελεσματα της στην Ελλαδα και στους Ελληνες, η θα τα αφαιρει μακρια απο αυτους, εξηγωντας γιατι η Ελλαδα θα εχει ταχεια αναπτυξη, ενω η κατοικοι της ειναι φτωχοι. Ετσι οπως ειναι σημερα στην Ζαμπια....
 
Και ας συνειδητοποιησουμε oτι : Εαν δεν βγεις απο το Κουτι δεν υπαρχει λυση.....

Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος
University of Pennsylvania
Case Western Reserve University 

Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος