ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΑΡΠΑΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Οι Γερμανοι και η Γερμανικη Ευρωπη του Νεοφιλελευθερισμου, θεωρει ιδιατερα πολυπλοκο το "προβλημα της Ελλαδας". Ιδιες θεσεις και παραγωγη φοβου με ατεκμηριωτες "προβλεψεις" βεβαιας καταστροφης, διατυπωνουν εκεινοι που θυμικα και  χωρις επιστημονικο ερισμα,"ερωτευμενοι με τον αυτο που τους/τις κακοποιει (συνδρομο της Στοκχολμης) τασσονται ενεπιφυλακτα υπερ του "συμβιβασμου" που δεν ειναι παρα ανευ ορων οχι υποταγη, αλλα παραδοση ολοκληρης της "Υποστασης Ελλαδα".

Ακουω κατι "τρελα" να λεγονται απο την τηλεοραση, οπως "Η Ελλαδα Χρεωκοπησε και χρειαζεται ..αυξηση Μετοχικου Κεφαλαιου". Το τραγικο λαθος εκεινων που εχουν αποδεχθει οτι δεν υπαρχει ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ αλλα μονο ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ οπου η Οικονομια των Κρατων, λειτουργει οπως ενα  οποιοδηποτε "Ιδιωτικο Μαγαζι".

Οι θεσεις του Νεοφιλελευθερισμου ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
@
 
ΑΡΠΑΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
H "Καταργηση της Οικονομικης Επιστημης'" εχει σαφως μια Πολιτικη Σκοπιμοτητα: Ειναι το Μεσον για Την Αρπαγη του Δημοσιου και Ιδιωτικου Πλουτου απο Κρατη και Λαους, και ο ελεγχος τους απο τους Ολιγους.
Η αντικατασταση της Επιστημης απο την "προπαγανδα" ειναι το Μεσον για να κατακτηθει και να επιβληθει η Εξουσια των Λιγων.


ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Θα επαναλαβουμε, χωρις κοπο και ενδιασμο, οτι η Ευρωπη οντως θα μπορουσε να λυση το συνολικο (και οχι μονο Ελληνικο) προβλημα της "Ευζωνης", εφαρμοζοντας "Κευνσιανισμο" αντι της αντιστοιχης, "πολιτικης Χουβερ" που εφαρμοζει η ΕΕ σημερα. 
Αυτο ειναι θεμα ομως "Πολιτικο". Γιατι η Εφαρμογη του Κευνσιανισμου, σημαινει οτι το χρημα ξαναγινεται ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ οποτε την Δημιουργια Χρηματος αναλαμβανει το Κρατος. 
Υπαρχει η Πολιτικη Βουληση και η Λαικη Βουληση που θα επιβαλει να (ξανα) γινει το Χρημα Δημοσιο Αγαθο.?

Γιατι κατι τετοιο θα "Επαναφερει την Λαικη Κυριαρχια" πανω στο χρημα, και στην Πατριδα. Οι αυτοχρησθεντες  "δανειστες", θα χασουν αυτοματα την υποσταση τους και θα σβησει ..το "κολπο" να καταργηθει η Δημιουργα χρηματος απο τα Κρατη, και να δημιουργηθει ενα "Ιδιωτικο" και οχι Ομοσπονδιακο Νομισμα, που διαμορφωνει "δανειστες Κρατων" με χρημα που τυπωνουν αυτοι στο ιδιωτικο τους ...πιεστηριο, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ οχι μονο την Δημοκρατια αλλα και την Ανθρωπια.

Ενα Ιδιωτικο Νομισμα, (ΤΟ ΕΥΡΩ) ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ενα Ομοσπονδιακο Νομισμα με την εφαρμογη Κευνσιανισμου, θα ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.
Η Ευρωπη συνεχιζοντας την ανοητη πολιτικη του Χουβερ, θα καταστραφει οπως η Αμερικη του 1929.
Η προκληση ειναι οχι στους "Ηγετες" που εχουν και εφαρμοζουν την Νοοτροπια του Χουβερ και δεν περιμενουμε να καταλαβουν τον Κευνς, γιατι ειναι σαφως αντιθετος με τα συμφεροντα που υπηρετουν.
Η Προκληση ειναι στις δυναμεις εκεινες που θα επαναφερουν τον Κευνσιανισμο και την εφαρμογη των Αρχων της Κοινωνικης Δικαιοσυνης, της Πολιτικης Σταθεροτητας και της Αναπτυξης, ειτε κανοντας το Ευρω ομοσπονδιακο Νομισμα, ειτε γυρνωντας στα Εθνικα Νομισματα, και στον μεσω αυτων
Κευνσιανισμο.

Οσον αφορα τις θυμωμενες η/και αυστηρες φατσες των εκπροσωπων της Ευρωπαικης Ολιγαρχιας, που θυμιζουν τους στρατηγους του Χιτλερ εξω απο το Παρισι η τη Μοσχα, δεν ειμεθα αφελεις να περιμενουμε κατι αλλο εκτος απο το να υπηρετουν τον μειοψηφικο  απολυταρχισμο της Εξουσιας και της ΑΡΠΑΓΗΣ που θελουν με την βια να επιβαλουν,