Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, 
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ  Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.Οι επιθυμούντες να επιδείξουν "συμμόρφωση" προς το "πολιτικά Ορθό" (Politically Correct)  του συρμού της εποχής, αναμασούν ως κύριο θέμα τα κλισέ της"Ξενοφοβίας" και του "Ρατσισμού", σε μια κατά τα πάντα βαρετή επανάληψη κοινότοπων συνθημάτων που_κατασκευαστηκαν από εκείνους που σχεδίασαν μια Απολιτισμικη Κοινωνία, στην οποία οι "Κοσμοπολίτες" θα μεταλλαχθούν σε "ομογενοποιημενους ιδιώτες" (Idiot), της ατομιστικης μοναξιας, και η Κοινωνια του homo sapiens που σημειοδοτει οτι "Ο Καθενας Ειναι και Μια Προσωκοτητα",  θα μετασχηματισθει σε μια πραγματικοτητα οπου ο "καθε ανθρωπος ειναι ο καθενας".

Οι Ελληνες εχοντας μεσα μας τον Οδησσεα, τον Παυσανια, τον Αλεξανδρο, και ενα Αιγαιο που μας συνδεει με το Κοσμικό, το Παγκοσμιο και τον Κοσμο, ταξιδεμενοι και Κοσμοπολιτες, καθε αλλο παρα "ξενοφοβοι" (ανοητος ορος κενος περιεχομενου εφευβρεθεις εν κενω), ουτε "ρατσιστες" μπορουμε να λεχθουμε. Δεν ειχαμε ποτε αποικιες και ετσι δεν διαμορφωσαμε ποτε το αισθημα της "αριας φυλης" (αυτο ειναι αναπηρια των Γερμανικων Φυλων). Δεν ειχαμε ποτε "δουλους" και για αυτο στο αιμα μας ηταν παντα η Δημοκρατια. Για αυτο η Αθηναικη Δημοκρατια εδωσε την δυνατοτητα σε ολους τους δουλους να γινουν Πολιτες.

Απο τον Κοσμοπολιτη στον Ατομιστη ιδιωτη
Απο το "Ο καθενας  μια προσωπικοτητα" στο "Καθε ανθρωπος ειναι Ο Καθενας".

Η Ισοπέδωση δεν είναι ισότητα. Ειναι η με τον πλεον βιαιο τροπο, -αυτον του ψυχικου εξαναγκασμου-, επιβολη της ανισσοτητας.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ  Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ελληνικος ανεμος