ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

S.O.S. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Ο Ελληνικος Ανεμος, με τιμη αναδημοσιευει το Αρθρο του Υποστρατηγου Κωσταντινιδη. Οι Ελληνες, οπως εχουμε διατυπωσει και σε αλλο σημειωμα, υφιστανται μια ευρεως φασματος παραπλανηση που τους καλει ταχα "να μην ειναι Ξενοφοβοι", "Να μην ειναι Ρατσιστες" και να ειναι αγογκιστα φιλοξενοι σε ολο τον πολυαριθμο και απο καθε προελευση ανθρωπινο ποταμι που με βια ερχεται στην Ελλαδα. Οι εχοντες τα κλειδια του Καστρου, εχουν ιδεολιπτικη αντιθεση με την εννοια των Εθνων, των Κρατων και της ταυτοτητας Πολιτισμου. Για αυτους το ανακατεμα των ανθρωπων πασης προελευσεως, και καθυποθεσιν εργασιας, ολων αγιων, ειναι οχι μονο παραδεκτο, αλλα και επιθυμητο. Για αυτους ειναι γευμα "Γκουρμε", να παρουμε διαφορα εδεσματα, ποτα, και γλυκισματα, οντως αξιας και μοναδικης γευσης στο "μπουφε της δεξιωσης", να τα πεταξουμε ολα σε ενα μιξερ και να μας επιβληθη να φαμε το χυλο... Το θεωρουν προοδο, ολοι ανταμα και ανακατατα, αλληλοαπαξιωνοντας και αλληλοακυρονωντας ο ενας (πολιτισμος) τον αλλο, δημιουργωντας ετσι, τον ατομικο απομονωτισμο και μετααλλασσοντας τον Καθε Ανθρωπο απο Προσωπικοτητα στον  "καθενα". 
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ. Στην Κυπρο ο Εποικισμος εγινε "εν  ριπη οφθαλμου", με την Τουρκικη Ενοπλη εισβολη και την απραξια της Ελλαδας. Θυμαστε..."Η Κυπρος ειναι πολυ μακρια¨".......
Τωρα εποικιζεται η Ελλαδα, που δεν ειναι πολυ μακρια, αλλα με την χρηση του Δουρειου Ιππου της Μεταναστευσης, Της Λαθρομεταναστευσης και του Προσφυγικου Κυμματος (που ως ορθα εχει τεκμηριωθει παυει να ειναι προσφυγικο οταν οι προσφυγες μπουν στην Τουρκια). Οι Ελληνες ΔΕΝ θελουμε να εποικισθει η Χωρα, η Πατριδα μας.
Τα οντα που ως μεταναστευτικη πολιτικη θεωρησαν το "καποιος θα τους δωσει μια τυριπιττα" και οτι "οι μεταναστες λιαζονται" πρεπει να ελεγθουν για να διαπιστωθει ιατρικα η νοητικη τους αφελεια και να ακολουθησει η σχετικη απαλλαγη τους απο ευθυνες.
Εμεις , που προερχομαστε απο ολο το πολιτικο φασμα, και που δεν δεχομαστε οτι οσοι αγαπησαν και αγαπουν την Ελλαδα, και μαλιστα με εγνωσμενες δημοκρατικες περγαμινες, αντιστασιακη δραση και τραυματα, ή και με πνευματικη προσφορα οπως  Κατρακης, Ελυτης, Γκατσος, και με θυσιες και αλλοι με "φακελο" ως αριστεροι πνευματικοι ανθρωποι, θα αποδεχονταν την εφαρμογη της ιδεας του Διεθνισμου ως διεργασιας, καταστροφης των Πολιτισμων και του "ανακατεματος" των Λαων που αποτελει τον μεγαλυτερης μορφης φασισμο. Η Βαβελ και ο Διεθνισμος ειναι δυο διακριτα πραγματα, σαφως διαφοριζομενα. Το "κατω τα συνορα" δεν εφαρμοζεται με το να ανακατεψεις λαους μεσα στα συνορα τους.  
Αν μη τι αλλο, ολα οσα συμβαινουν αποκαλυπτουν το ατυχες προσωπο της συγκεκριμενης σημερινης ευρωπης της με πολιτικη επιλογη Υφεσης, και διαχωριζουν την εννοια της Αριστερης διανοησης, απο τον φασισμο με οποιοδηποτε χρωμα αυτος εισβαλλει, μεσα στην εγκληματικη πολιτιστικη αγνοια που τον κατεχει.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

===================================================

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.

Γραφει ο Υ/γος Κωσταντινος  Κωσταντινιδης 

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ  ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΒΙΑΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ , ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ , ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .


ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ.


ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ Ε.Δ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ  ΤΙΣ  ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 300.000 ΕΝΤΟΣ ΔΙΜΗΝΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.



ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΤΟΔΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ


Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ  , ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ   .




ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ  SOS !!!







ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,


ΝΑ  ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ  ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.


ΓΡΑΨΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ,


ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΜΜΕ.


ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ





ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΜΑΧΗ . ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΑΝ  ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ .  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.


ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ





*ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


6/3/2016

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/