ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ: 12 ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ......ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ή ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΦΑΡΣΑ


1) ΤΟ ΕΥΡΩ (ΜΑΣ)

2) Η ΕΥΡΩΠΗ (ΜΑΣ)

3) ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

4) ΕΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΚΓΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,  ΕΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

5) Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.

6) ΕΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

7) ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (Εχει υπολογισθει οτι αυτοι που ερχονται θα ασκησουν και τον ρολο του επιβητορος) Κατι σαν τα Δημοτικα Βοδια που διατιθενται στους Δημοτες για την αναπαραγωγη των κοπαδιων τους

8) ΟΙ ΡΟΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.

9) ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ  5 ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ

10) ΟΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ

11) Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ "ΙΝ" ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑ κατι οπως καποτε το Μπικινι, το μινι κλπ

12) Ο ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ...ΜΙΞΕΡ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ "ΜΟΥΛΤΙ" ΜΕ 25ε) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΝΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΤΙΤΣΕΛΙ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟ ....."MELTING POT"


Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ : Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΤΑΚ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ ΤΟΥ ΣΕΡΓΟΥΝΤ....  ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΛΕΕΙ : ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ...  (ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ) 


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ? (ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ) ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.