ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ : 
Προλογος:  η Πραγματικοτητα θυμιζει μια Αμερικανικη Κιν/κη Ταινια οπου ενα ομορφο ζευγαρι βρισκεται σε μια κακη γειτονιά. Καποιοι ΑΛΗΤΕΣ, τους βλεπουν σκοτωνουν τον νεαρο και κακοποιουν (ολοι) την γυναικα, την λεηλατουν και την εξοντωνουν. Το εργο ειναι γνωστη αμερικανικη επιτυχια της 7ης τεχνης, η οποια ερχεται παντα στον νου μου οταν αντιλαμβανομαι την ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, την κακοποιηση της, την λεηλασια της και την τελικη (σχεδιαζομενη) θανατωση της. Μονον Αφελεις "Ιδιωτες" δεν το αντιλαμβανονται.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ 
               
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ!
TON NOEMBΡIO TOY 2007 ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ  ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟΤΕ  ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΦΩΣΚΟΛΟ. ΑΚΟΥΓΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ. ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΔΙΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΟΝΟΝ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΙΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ! - Εικόνα1
ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ 9 ΛΑΣΠΟΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΙΜΩΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 700 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΝΟΤΙΩΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ  ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ….ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ 100.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ 200.000 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ  ΤΟΜΕΑ. ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΕ 60 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ! - Εικόνα2
ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PGS  ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Α.ΦΩΣΚΟΛΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Ο κ.ΦΩΣΚΟΛΟΣ. ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ. ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (δείτε το πιο κάτω).
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ! - Εικόνα3
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ 20 ΤΡΙΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ 3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤ᾽ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ -ΛΗΣΤΩΝ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΝΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ! - Εικόνα4
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ 20 ΤΡΙΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΔΗΘΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑΧΙΣΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΦΟΡ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟ ΙΓΜΕ .ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ.
[[1.         Να δημιουργηθει μια εταιρεια με την ονομασια  «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ» (Greek Hydrocarbon Deposits) με τον  διαχειριστικό ρόλο, στον αμύθητο ορυκτό θησαυρό μας  που συνολικά ξεπερνά τα 3 τρισεκατομμύρια ευρώ! (Τα κοιτάσματα ανήκουν και παραμένουν στο Κράτος – Η Εταιρεία αναλαμβάνει την διαχείριση της αξιοποίησης και εκμετάλλευσης του ενεργειακού τους πλούτου)
2.       Το Δημόσιο κρατά το αμεταβίβαστο του 65% της Εταιρείας!
3.       Από το υπόλοιπο, το 30% το διαθέτει σε 300 εκατομμύρια μετοχές των 100 ευρώ η μία, προς αγορά αποκλειστικά από Έλληνες Ελλάδος, Κύπρου και κυρίως Ομογένειας, αλλά και Ελληνικές Εταιρείες ή Τράπεζες! Σε μια πρωτοφανή, γιγάντια και μαζική κινητοποίηση-αναγέννηση του Παγκόσμιου Ελληνισμού!
4.       Με τον παραπάνω τρόπο η Εταιρεία θα εισπράξει άμεσα 30 δις ευρώ! Από το ποσό αυτό, θα χρησιμοποιηθεί για την ισορρόπηση του Κράτους το οποίο και διαθέτει τα κοιτάσματα (Ελλάδα) το μισό ποσό, δηλαδή τα 15 δις, ώστε να κλείσει από τώρα θριαμβευτικά το Έλλειμμα του Προϋπολογισμού, αλλάζοντας διεθνώς το κλίμα και μετατρέποντας την Ελλάδα σε νέα «Τίγρη της Ευρώπης», καθώς θα υπάρξει και βέβαιο πλεόνασμα, το οποίο θα αρχίσει να μειώνει σταθερά το Χρέος!  1 δις θα δοθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις για συνέχιση προγραμμάτων εξοπλισμού, εκσυγχρονισμού και προμήθειας ανταλλακτικών! 1 δις θα δοθεί επίσης στην ανακούφιση 1.000.000 ανέργων (από 1.000 ευρώ) με κοινωνικά κριτήρια! Τέλος 1 δις θα δοθεί για την ανακούφιση 1.000.000 συνταξιούχων (από 1.000 ευρώ) με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια! Τα υπόλοιπα 12 δις θα μείνουν άθικτα στο Ταμείο της Εταιρείας Υδρογονανθράκων και θα αποτελέσουν μια πανίσχυρη «δύναμη πυρός» για την επίτευξη των στόχων της έρευνας και κερδοφόρας αξιοποίησης των κοιτασμάτων, καθώς η Εταιρεία θα στελεχωθεί με το καλύτερο Ελλαδικό, Κυπριακό και Ομογενειακό Δυναμικό, όπως π.χ. τους Καθηγητές Καρυώτη, Φώσκολο, Λυγερό, Ζελιλίδη και άλλους, ώστε να είναι βεβαία και η επιτυχία των στόχων και η αξιοπιστία της Εταιρείας, που θα προσφέρει έτσι μεγάλο, εθνικό, οικονομικό, αλλά και κοινωνικό έργο! Τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας και οι μισθοί του προσωπικού και του ΔΣ, θα βαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου το Κράτος!
5.       Έτσι και θα διασωθεί η Ελλάδα και θα παραμείνει σε ελληνικά χέρια ο θησαυρός των υδρογονανθράκων και θα υπάρξει ένας νέος «Χρυσός Αιώνας» για τον Παγκόσμιο Ελληνισμό, αφού η επένδυση στις μετοχές αυτές, θα αποφέρει τεράστια εθνικά, αλλά και ατομικά οφέλη! Η μετοχή π.χ. που θα αγορασθεί τώρα 100 ευρώ, μεθαύριο και καθώς θα προχωρούν έρευνα και εκμετάλλευση, θα ανέβει φυσιολογικά στα 150 και 200 ευρώ, προσφέροντας κέρδη της τάξης του 50% και 100% αντίστοιχα! Το Δημόσιο θα έχει τότε την ευχέρεια να αξιοποιήσει τότε και το υπόλοιπο 5% των μετοχών που θα έχει μείνει στα χέρια του προς διάθεση (65%+30%+5%)! Ίσως με δικαίωμα προτεραιότητας αγοράς από τους πρώτους μετόχους!
6.       Τα κεφάλαια-ποσά που θα διαθέσουν οι Έλληνες όλου του Κόσμου για την άμεση αγορά των μετοχών μέχρι τον Σεπτέμβριο το πολύ, θα γίνονται αυτομάτως νομιμοποιημένα, αφορολόγητα και θα εξαιρούνται από έλεγχο «πόθεν έσχες» δια παντός, ενώ οι ιδιοκτήτες τους θα μπορούν να εισάγουν πλέον οποιοδήποτε άλλο ποσό στην Ελλάδα ή να το δηλώσουν ή να το καταθέσουν σε τράπεζα, χωρίς και πάλι έλεγχο «πόθεν έσχες» και με εφάπαξ φορολόγηση 10%, μια για πάντα, χωρίς άλλη μελλοντική επιβάρυνση ή προσαύξηση ή πρόστιμο ή φόρο κεφαλαίου ή καταθέσεως αρκεί τα κεφάλαια να εισαχθούν μέχρι την ημερομηνια που θα θεσει η κρατικη αυτη εταιρεια. Τα κεφάλαια αυτά θα χαρακτηρισθούν ως «ελεύθερα κεφάλαια» και από εκεί και πέρα θα είναι αφορολόγητα!  Τα κινητά ή ακίνητα τα οποία θα αγορασθούν εντός Ελλάδος από αυτά τα ελληνικά «ελεύθερα κεφάλαια» και θα χαρακτηρίζονται ως «ελεύθερα κινητά ή ακίνητα» περιουσιακά στοιχεία, δεν θα αποτελούν τεκμήριο, δεν θα έχουν «πόθεν έσχες» και θα εξαιρεθούν των επιπλέον φόρων ισοβίως, ενώ θα μεταβιβάζονται ατελώς στους νομίμους κληρονόμους! Μια δηλαδή πολύ γενναία ανταμοιβή, που θα βοηθήσει όμως αποφασιστικά και την οικονομία της χώρας! Π.χ. εάν αγορασθεί ένα σπίτι με «ελεύθερα κεφάλαια ή καταθέσεις», δεν θα αποτελεί τεκμήριο, δεν θα πληρώνει ΕΤΑΚ ή «χαράτσι», ενώ θα πληρωθεί εφάπαξ για την αγορά του μόνο το ΦΠΑ! Το ίδιο και ένα αυτοκίνητο, δεν θα έχει τεκμήριο και «πόθεν έσχες», ούτε θα πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Παρομοίως σκάφης αναψυχής, ιδιωτικά αεροσκάφη κλπ. Στις φορολογικές δηλώσεις θα υπάρχει ειδική σελίδα «ελευθέρων περιουσιακών στοιχείων» που θα είναι αφορολόγητα!
7.       Έτσι εκτιμάται ότι θα επανέλθουν επιπρόσθετα στην Ελληνική Οικονομία και τις Τράπεζες διαφυγόντα ή αποσυρθέντα ή αδήλωτα κεφάλαια και καταθέσεις ή κρυμμένα χρήματα της τάξεως των 70 δις και πλέον, τα οποία επί 10% εφάπαξ και αφορολόγητα έπειτα εφ΄ όρου ζωής, θα αποδώσουν στο Κράτος απευθείας άλλα 7 δισ. ευρώ!
8.       Μέρος των παραπάνω «ελευθέρων κεφαλαίων» θα διαχυθούν και στην αγορά, τονώνοντας την οικονομία και δημιουργώντας νέα έσοδα για το κράτος από την είσπραξη ΦΠΑ της τάξεως των 5 δισ.
! Τα ποσά αυτά που υπολογίζονται συνολικά από μετοχές, εισροή κεφαλαίων και νέα έσοδα ΦΠΑ σε 30 δισεκατομμύρια ευρώ (ενώ άλλα 12 δισ. θα είναι ανέπαφα στο εντελώς ξεχωριστό Ταμείο της Εταιρείας), θα εξαφανίσουν φέτος κιόλας το έλλειμμα, δημιουργώντας πλεόνασμα σχεδόν 10-12 δις, κάνουν φανερό ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται πια το Μνημόνιο, το ΔΝΤ και την Τρόικα, λόγω επίτευξης αλματώδους ανάπτυξης με πόρους των παιδιών της! Και ιδίως των Ελλήνων του Εξωτερικού, που έτσι, για άλλη μια φορά, θα αποδείξουν ότι αξίζουν το δικαίωμα ψήφου απευθείας από την χώρα κατοικίας τους και μάλιστα άμεσα!
Γιατί τα Χρέη δεν εξαφανίζονται με περικοπές και ύφεση, αλλά με ανάπτυξη, ώστε ο λόγος Χρέος προς ΑΕΠ (ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ) να βαίνει μειούμενος! Αυτός θα έπρεπε να ήταν ο πρώτος κανόνας ενός Μνημονίου!
Το παρόν Σχέδιο Ενεργειακών Κοιτασμάτων  πετυχαίνει όλους τους στόχους ταυτόχρονα:
1 Φέρνει ξανά στην οικονομία αδήλωτα ή διαφυγόντα ή κρυμμένα ή νέα ομογενειακά κεφάλαια, εισοδήματα και καταθέσεις ύψους 100 δις ευρώ, χωρίς «πόθεν έσχες» και χωρίς πρόστιμα!
2 Από αυτά, τα 30 δις επενδύονται αφορολόγητα σε μετοχές, της «Ελληνικά Κοιτάσματα Υδρογονανθράκων», τα οποία παραμένουν σε ελληνικά χέρια, υπό κρατικό έλεγχο και ιδιοκτησία!
3 Εξαφανίζει το έλλειμμα του Προϋπολογισμού, χωρίς κανένα νέο επώδυνο μέτρο, προσφέροντας 15 δις στο κρατικό ταμείο, από τα παραπάνω!
4 Τα υπόλοιπα 70 δις χωρίς «πόθεν έσχες» ….
φορολογούνται εφάπαξ (μια για πάντα) με 10% και νομιμοποιούνται αμέσως, χωρίς καμμία περαιτέρω επιβάρυνση, όπως και τα κινητά ή ακίνητα που θα αγορασθούν με αυτά στην Ελλάδα, αποδίδοντας στη χώρα άμεσα ακόμη 7 δις ευρώ, συν τα έσοδα ΦΠΑ από αγορές που υπολογίζονται σε άλλα 5 δις τουλάχιστον (λόγω των σημερινών χαμηλών τιμών και ευκαιριών)!
5 Δημιουργείται έτσι πλεόνασμα τουλάχιστον 7+5=12 δις στον προϋπολογισμό, απογειώνοντας την οικονομία!
6 Αυξάνει εντυπωσιακά το ΑΕΠ, μειώνοντας σημαντικά τον λόγο Χρέους/ΑΕΠ!
7 Πετυχαίνει σημαντικά φθηνότερο κρατικό δανεισμό (χαμηλά σπρεντς), λόγω θεαματικής βελτίωσης των μεγεθών της οικονομίας!
8 Ζωντανεύει την αγορά, ρίχνοντας νέα κεφάλαια αγορών και επενδύσεων!
9 Ενισχύει τις Τράπεζες σε ρευστότητα με νέες καταθέσεις!
10 Δίνει κοινωνική και οικονομική ανάσα σε 1 εκατομμύριο ανέργους και επίσης σε 1 εκατομμύριο συνταξιούχους, με βοηθήματα των 1.000 ευρώ για τον καθένα, διατηρώντας την γαλήνη, την ηρεμία και την ελπίδα στον τόπο!
11 Προσφέρει ακόμη 1 δισ. ευρώ στις Ένοπλες Δυνάμεις για την ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας, που αποτελεί και τον άγρυπνο φύλακα των Ελληνικών Θαλασσών και Κοιτασμάτων!
12 Ενώνει τον Παγκόσμιο Ελληνισμό σε μια γροθιά, σε έναν σκοπό, σε ένα όραμα, δίνοντας σε όλους τους Έλληνες του Κόσμου την ευκαιρία να επενδύσουν στην πατρίδα, σώζοντας την πατρίδα!
13 Ελευθερώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες από το Μνημόνιο, την Τρόικα και το ΔΝΤ, ανατρέποντας με τη βοήθεια του Θεού την δυσμενή πορεία, ακριβώς δίπλα στο «χείλος του γκρεμού ] ]πηγη ιστοσελιδα νοιαζομαι
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ! - Εικόνα5
ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ;;; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ  ΘΕΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΡΥΞΕΤΕ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε;;; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΘΑ ΘΕΣΕΤΕ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ.;;;  ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ…