ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΚΡΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ

ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ" ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, Η ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΞΤΕ ΑΦΟΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΨΑ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ, ΤΙΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ "ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΘΥΜΙΚΟ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ, ENANTIO ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗ ΣΝΕΙΟΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΗ ΨΗΧΗ ΣΑΣ.
ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΑΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΚΥΝΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΕ "ΕΝΑΣ ΑΝΘΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.
ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΦΟΒΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ ΕΜΕΙΣ , ΤΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ

Η εποχη μας, η εποχη του Αρμαγεδωνα, μεσω της διαστροφης της Εξουσιας. θελοντας να μετατρεψει τον Ανθρωπο σε Ατομο, σε ενα ανελευθερο ον παραδομενο στο θυμικο και τα ενστικτα του, μακρια απο ψυχη και συναισθηαμτικη νοημοσυνη, του φορει "στερεοτυπες συμπεριφoρες" τις οποιες τον κανει να πιστευει οτι ακολουθωντας τiς ως πιθηκος, ειναι ελευθερος. Ειναι δοκιμασμενη απο χρονια η συνταγη στη Δυση, οπου το περιεχομενο ζωης υποκατασταθηκε απο "τροπο ζωης" και η ελευθερια του Ανθρωπου εκφρασμενη με γνησιοτητα και αληθεια, φυλακιστηκε σε "στερεοτυπα προκατασκευασμενης συμπεριφορας" χειραγωγουμενης απο "πλυση εγκεφαλου" και πιεση με το εργαλειο του "πολιτικα ορθου", το οποιο καθοριζει τον Ανθρωπο ως λειτουργικη υποσταση συμπεριφορας και οχι ως οντολογικη υποσταση Αξιων, της οποιες οντας ουσσιαστικα ελευθερος, στηριζει, υπερασπιζει, εκφραζει αδεσμευτα, ιυσιαζεται για αυτες, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
Παραδειγμα του ανωτερω (και σχετικο με το επομενο Αρθρο μας) οι "Χωρισμοι" παντα υπηρχαν, γινονταν ομως γιατι ΔΕΝ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ. Σημερα οι Ανθρωποι χωριζουν γιατι ΔΕΝ θελουν να αγαπηθουν, δεν μπορουν να αγαπηθουν, η τους επιβαλεται να χρησιμοποιουν ο ενας τον αλλο. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ (το συτημα τους εχει διαμορφωσει συμπεριφορες ωστε να) ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΝ.
ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΝ Η ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: