ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ : ΑΝ Μ ΑΓΑΠΑΣ.......


Η Ελλαδα με την ομορφια της και τον Πολιτισμο της μας μυησε στον "ερωτα με το φως και την αληθεια"...... Ηταν οι αστερενιες βραδυες που μας μιλησαν ερωτικα στην ψυχη, ηταν η απεραντοσυνη της θαλασσας που μας καλεσε στο να οραματιζομαστε και να ονειρευομαστε, ηταν το καυτο καλοκαιριατικο μεσημερι που ο ηλιος χτυπουσε σμυλευοντας την πετρα που μας εδωσε την αισθηση του φωτος και της αληθειας πανω και περα απο τα γηινα, αλλα και την πιστη οτι καθε οντοτητα ακομα και η πετρα, μπορει με το φως να γινει...αξια!!!

Τουτη την ωρα, τουτος ο ερωτας, το φως η αληθεια, η ελλαδα δοκιμαζονται. Γιατι στους εκμαυλιστες "γιαλισε το κορμι της αγαπης μας", και θελουν και προσπαθουν απο καιρο οπως ολοι οι "προαγωγοι" να αλωσουν την ψυχη, να σκοτισουν την αληθεια και να αρπαξουν ως βιαστες το κορμι . Για την "υλικη" ελλαδα ενδιαφερονται. Οπως ολοι οι νταβατζιδες ενδιαφερονται για το υλικο οφελος που θα αποκομισουν απο την εκπορνευση μιας ομορφης κοπελας. Οφελη απο το κορμι της θελουν. Ευτελεις και αξεστοι οπως ειναι, δεν ενδιαφερονται για την ψυχη της Ελλαδας, για την οντολογικη της υποσταση. Στην καλυτερη περιπτωση δεν αντιλαμβανονται αυτες τις αξιες και στο "στανταρ" τις χλευαζουν.

Ολη η απατη, το φτιαχτο και πλαστο σεναριο περι δηθεν χρεους και κρισης, με σκοπο την "αρπαγη (του κορμιου) της Ελενης" εγινε. Την αρπαγη της υλικης υποστασης της Ελλαδας (φυσικος πλουτος, υποδομες). Και για να αρπαγει το κορμι και να εκπορνευθει, πρεπει πρωτα να αλωθει η αληθεια, η ψυχη και ο νους.

Και η Ελλαδα, σαν Κορη πληγωμενη μας λεει Αν μ αγαπας, σηκωσε με ξανα ψηλα στα αστερια...




Δεν υπάρχουν σχόλια: