ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΤΑ ...ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Το πολιτικο ΦΟΡΟΥΜ των ΜΜΕ εμφανιζεται οτι αντιλαμβανεται το προβλημα της Χωρας σαν ενα αλητο προβλημα, και περιοριζεται η να επιχειρηματολογει πανω στον προκλητικα αηθες επιχειρημα του "μονοδρομου" δεν μας αρεσει αλλα τι αλλο μπορουσαμε να κανουμε η να ριχνει τις ευθυνες ο ενας στον αλλο.
.
Η "εξουσια" μοιαζει πολυ με το προσωπο, που αφου δεχθηκε να μπει σε μια "ανοιχτει σχεση" και σε ενα καθεστως "ανοιχτου γαμου", παραλληλων σχεσεων, η ανταλλαγης "συντροφων", η ακομα και ομαδικων οργιων, τωρα ψαχνει τον τροπο να μην ειναι "κερατας".

Απο τις συζητησεις στα πανελ (πανελ ειναι και το "σκεπασμα" του τοιχου) διαφαινεται και τεκμηριωνεται οτι οι συνομιλουντες εχουν μεσανυχτα για το τι ειναι το χρημα, πως δημιουργειται, κι ακομα οτι εχουν υποστει πληρη πλυση και εχει αφαιρεθει απο την γνωση τους ο Κευνσιανισμος.

Ετσι δεν αντιλαμβανονται οτι το χρημα που τυπωνει ενα Κρατος δεν το χρωσταει σε κανενα, και οτι το Ελλειμα του προυπολογισμου που καλυπτεται απο το τυπωμα (εκδοτικο προνομιο) δεν δημιουργει χρεος. Χρεος δημιουργειται μονο απο το ελλειμμα του ισοζυγιου πληρωμων οταν αυτο ειναι παθητικο.

Η απατη της Ευρωπης συνισταται στο οτι ποτε δεν εγινε ενα Κρατος (ΟΜΟΣΠΟΝΙΑ), με κεντρικη τραπεζα που δημιουργει χρημα για τα Κρατη Μελη οπως ειναι οι ΗΠΑ.
Αντιθετα στην Ευρωπη η Κεντρικη Τραπεζα δημιουργει χρημα απο αερα (οπως ολες οι κεντρικες τραπεζες) και το δινει στους τοκογλυφους, οι οποιοι με την σειρα τους δανειζουν τις κυβερνησεις.
Στην πραξη η ΟΝΕ ηταν η βαση ενος μηχανισμου ληστειας, οπου οι χωρες χανοντας το εκδοτικο τους προνομιο εξαναγκαστηκαν και χειραγωγηθηκαν να δανειζονται το χρημα που θα τυπωναν χωρις να το χρωστουν στον "Χολαργο τους". Για αυτο και η (τεχνιτη) κριση ειναι ταυτοχρονα σε πολλες χωρες.
Εγινε εξ αλλου με σχεδιο που σκοπο εχει να αφαιρεσει την Κρατικη περιουσια των λαων και μερος της ιδιωτικης και να την μεταβιβασει στην Κυριαρχια της "Παγκοσμιας Διακυβερνησης".
Με την Προφαση και το Προσχημα του δηθεν χρεους και των ελλειματων, παρουσιαζεται στα ματια του ανυποψιαστου Κοσμου, η "αναγκη" πωλησης του Εθνικου (Λαικου) πλουτου και η αλωση της Οικονομικης Υποστασης του Κρατους ειτε ως φορεα περιουσιας του Λαου, ειτε ως Κρατους προνοιας.
.
Οσον αφορα δε την επαναφορα στη Δραχμη, εκεινοι οι οποιοι θελουν να στηριξουν την λεηλασια των Ελληνων και της Ελλαδος, με εργαλειο το ΕΥΡΩ, συνεχιζουν να τρομοκρατουν τους Ελληνες προβαλλοντας την επανοδο στη δραχμη ως καταστροφη. Αποκρυπτουν ομως σκοπιμα το εξης, οτι εαν η επανοδος στη Δραχμη γινει στα χερια τους που σκοπο εχουν την καταστροφη της Ελλαδας,τοτε αυτοι θα υποτιμησουν την ΔΡΧ με την προφαση οτι μονο ετσι θα γινουν ανταγωνιστικα τα Ελληνικα προιοντα, με συνεπεια, οντως περαιτερω μειωση του οποιου πλουτου των Ελληνων και της Ελλαδος. Αποκρυπτουν ομως οτι με την επιστροφη στη Δραχμη, θα βαλουμε μπρος τον Κευνσιανισμο, θα δημιουργησει το κυριαρχο Κρατος ΧΡΗΜΑ, θα χρηματοδοτησει τις επενδυσεις, θα επιδοτησει τις εξαγωγες και η οικονομια θα γινει παραγωγικη και ανταγωνιστικη. Αυτα ολα εντεχνως η προπαγανδα της παγκοσμιοποιησης τα αποκρυπτει, δημιουργωντας ψευδη αδιεξοδα και μονοδρομους που δηθεν κατ αναγκη οδηγουν στην μεταβιβαση Κυριαρχιας στην μια και μονη παγκοσμια διακυβερνηση που ειναι και το επιδιωκομενο εκεινων που την προωθουν.
Ολοι αυτοι παριστανουν τον διαμαρτυρομενο κερατα, που αφου δεχθηκε τον θεσμο των ανοιχτων σχεσεων, του ανοιχτου γαμου και της "παρτουζας" στην ζωη του, επιδιωκει να βρει τροπο να μην ειναι κερατας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: