Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.........η ...ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗΣ, Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΚΟΛΑΓΕ ΤΗΝ ...ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΚΑΨΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ. Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΖΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΦΑ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ Ως ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ, ΕΦΥΓΑΝ.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΑ BLOGS TA FACE BOIOK ΤΑ SMS ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ.

ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΣΗ..... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΙ ΕΡΠΗΣΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΗΣΗΣ ΕΓΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΜΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΦΗΜΑΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΡΠΗΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΤΩΝ S/S ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΠΗΣΤΡΙΕΣ ΟΡΑΤΕΣ ΤΟ 40 Η Ως ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΑΦΑΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: