ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: ΜΙΑ ΒΙΑΙΑ ΑΝΤΙ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΤΙ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ



Ποιοι χειροκροτουν απο αφελεια?

Ποιοι ενεργουν απο ελλειψη γνωσης πανω στο συγκερκιρμενο γνωστικο αντικειμενο που λεγεται ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Regional Science) που ειναι ολοκληρη ειδικοτητα που δεν μπορει να γνωριζει ο Καλυτερος επαγγελματιας αλλου γνωστικου αντικειμενου , αλλα και ο καλυτερος επιστημονας του ιδιου χωρου αλλα αλλης ειδικοτητας....Οπως Φιλοι μου γιατροι χειρουργοι διακεκριμμενοι , δεν γνωριζουν θεματα Νευρολογιας η ιολογιας δηλ. αλλης ειδικοτητας παρα το οτι ειναι ολοι γιατροι.

Ποιοι ενεργουν ως Δωσιλογοι και εντεταλμενοι για να συρρικνωθει και να ερημωσει πληρως η χωρα, και να γινει το ακρως αντιθετο απο ανταγωνιστικη. και να συμβει ακριβως το αντιθετο απο την ισσοροπη Περιφερειακη Αναπτυξη και την Ανταγωνιστικοτητα?

Ποιοι ειναι τελικα οι αφελεις? , ποιοι οι ασχετοι?, ποιοι ειναι οι αδιαφοροι? , ποιοι ειναι οι πληρωμενοι, οι Δωσιλογοι, οι εντεταλμενοι ?, και τελικα ποιο ειναι οι προδοτες??? !

Τι ειναι προδοτης? Αυτοι που δεν ειναι το γνωριζουν. Αυτοι που ειναι δεν θα το καταλαβουν γιατι ο προσδιορισμος της προδοσιας και τη σημασιας της ειναι θεμα ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ.

Ενα παραδειγμα? : Προδοσια ειναι οι Φιλοι σου Γιατροι, να αφησουν τον πατερα σου να πεθανει χωρις να δωσουν την μαχη για να τον σωσουν.
Αυτο ομως ειναι η πραξη της προδοσιας. Το τι ειναι προδοτης ειναι θεμα Οντολογικου προσδιορισμου..... και πρεπει να υπαρχει η στοιχειωδης ικανοτης ηθικης ταξεως για να μπορεις να το καταλαβεις.

Καθ. Ανδρεας Αθηναιος

Θα ακολουθησει εντος των ημερων εκτενες Αρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: