ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Τελικα Η ΔΡΑΧΜΗ ισως να μην μεινει συλλεκτικο αντικειμενο οπως την κατεταξαν οι εκτελεστες - ευρωκρατες. Ο Ψευτης και ο Κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρεται : Η Φραου Μερκελ ειναι στριμωγμενη, ή πρεπει να κανει την Ευρωπαικη Τραπεζα οπως τη FED και την Τραπεζα της Αγγλιας και να κανει τωρα την Ευρωπαικη ολοκληρωση πριν να προλαβει να εξαγορασει τις ΤΕΧΝΗΤΑ χρεωκοπημενες χωρες του νοτου, ή πρεπει να αντιμετωπισει την ψευδη εικονα που εχουν οι Γερμανοι, οτι θα πληρωσουν αυτοι το χρεος των Ελληνων. Στο αδιεξοδο της αυτοπαγιδευσης των Ευρωκρατων, θα προτιμησουν ολοι να μας στειλουν στη ...μαννα μας. ...Τη Δραχμη.

Εμεις που υποστηριζουμε την επιστροφη στη ΔΡΑΧΜΗ, δεν το αντιλαμβανομαστε ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ οπως οι μονεταριστες Ευρωκρατες. Δηλαδη δεν το υποστηριζουμε για να υποτιμησουμε την δραχμη και να κανουμε μεσα απο υποτιμησεις την οικονομια ανταγωνιστικη. Αυτες ειναι συνταγες διατηρησης της ασθενειας και μετατροπης της σε φαυλο κυκλο.
Εμεις υποστηριζουμε την επιστροφη στη δραχμη, ωστε να μη δανειζεται το κρατος ρευστοτητα απο τους τοκογλυφους, αλλα να δημιουργει το δικο του χρημα, οπως καναμε χρονια πριν μπουμε δουλικα και υποπτα στην Ο.Ν.Ε.

Εμεις υποστηριζουμε την επιστροφη στην δραχμη για να χρηματοδοτησει το Κρατος την αναπτυξη και να δανειζεται μονο για την καλυψη του ισοζυγιου εξωτερικων πληρωμων.

Στα καζινο τα παιχνιδια ειναι ετσι ρυθμισμενα ωστε το "συστημα' να μαζευει το χρημα των παικτων. Το Ευρωσυστημα εχει ρυθμιστει ετσι ωστε να μαζεψει πρωτα το χρημα και υστερα τις περιουσιες των λαων.

ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ. ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. Η Βρετανια δεν ηταν χαζη, και για αυτο μπορει να μιλαει στους ευρωπαιους οπως τους πρεπει.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΖΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Ευχαριστουμε τον εκδοτη για την προσφορα του Συλλεκτικου του βιβλιου που κραταμε σαν ιερο φυλαχτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: