ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

H ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ


Τα (Παγκοσμια) ΜΜΕ φροντιζουν να χειραγωγουν τον Λαο σε μια Μονοδρομημενη Σκεψη, που βολευει το Συστημα. Θελουν να πεισουν τον Λαο οτι "ετσι πρεπει να γινουν τα πραγματα¨οτι "δεν γινεται αλλοιως". τα ΜΜΕ με ψυχοπνευματικη κακοποιηση, εχουν αναλαβει την αποστολη που ειχαν καποτε τα σωματικα βασανιστηρια για τον πειθαναγκασμο των Ανθρωπων.

Εχουμε αποκαλυψει απο πολλες οπτικες γωνιες, οτι η κριση ειναι μια απατη, για να βαλει στο Χερι λαους, πλουτοπαραγωγικες πηγες και χωρες.

Η Αμερικανικη Ακαδημαικη δεοντολογια που καθοριζει την εκδοτικη πολιτικη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΥ μας επιβαλει να δινουμε και την οπτικη γωνια αλλων ερευνητων και μαχητων για την Ελευθερια και την Δημοκρατια, ειτε συμφωνουν ειτε οχι με τις αποψεις του Εκδοτη.

Σημερα θα σας παρουσιασουμε ενα ρεπορταζ, το οποιο μας εστειλε ο Ρεπορτερ μας ΚΜ, που συμφωνει με τις θεσεις της Εκδοσης, στη θεση οτι Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ...ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΤΑΡΑΤΣΑΣ.

Μηπως Εκβιαζεσθε? Ειχε ρωτησει την Κυβερνηση ο Καθηγητης Αθηναιος απο το High TV. Ας βγαλετε τα δικα σας συμπερασματα......

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ :

http://www.youtube.com/watch?v=p9JsRYV_FlM

Δεν υπάρχουν σχόλια: