Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ; Ο ΛΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ
Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ "ΔΕΚΤΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΠΑΓΔΑΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ)- ΑΝΤΕΛΙΦΘΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΨΑΝ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ".ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΥΒΔΗΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ (ΛΑΙΚΗ) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΜΕΝΟ ΟΧΙ (βλ Φωτο Ανωτερω)ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ :

Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΒΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ Η 5 ΜΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ), ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ.

ΕΤΣΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ κ.α.

Βλ φωτο που ακολουθουν:

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΔΕΣΤΕΡΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. (ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ)
Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΚΩΜΟΔΙΣΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ.............
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ, Η ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: