ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Ο ΤΑΣΣΟΣ Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ.........ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ

Ο Φιλος μου ο Θοδωρης, βρηκε ενα γραφειο που μπορουσε να εξασφαλισει χορηγιες και να εκτελεσει χρηματοοικονομικες εργασιες. Στην παρεα ηταν και ο Τασσος, συντοπιτης και ομοιος στο προσωπο με καποιον υπουργο.
Ο Τασσος λοιπον που γνωρισε το "γραφειο" απο τον Θοδωρη, κινηθηκε και χωρις να πει τιποτα στο Θοδωρη, εστρωσε μια δουλεια που του αποφερει σε λιγες μερες απο σημερα ΚΕΡΔΟΣ. Να ζηση ο Ανθρωπος (ο Τασσος) και μεχρι εδω ολα καλα. Εκεινο ομως που ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΗΘΙΚΟ, ειναι οτι παρα το γεγονος οτι του εξηγηθηκε οτι την πηγη του την εφερε ο Θοδωρης, ο οποιος (Θοδωρης ) βασει της Πρακτικης της Αγορας οπως Οριζεται απο τον ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, δικαιουται (ο Θοδωρης) ΝΟΜΙΜΗΣ Αμοιβης Μεσιτικων, Ο Τασσος οχι μονο εκανε πως δεν καταλαβε, αλλα τωρα θελει να κινηθει ως ο πλουσιος και δυνατος που δανειζει η εν τη μεγαθυμια του χαριζει χρηματα στον Αδελφο του Θοδωρη (εδω προσδοκομεν ΑΝΑΣΤΑΣΗ... και ζωην του μελλοντος....) και τοσο ο Θοδωρης, οσο και ο αδελφος του, οσο και οι υπολοιποι φιλοι της παρεας, του οφειλουν απο Υποχρεωση εως ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

Η Ιστορια ειναι τωρινη και αληθινη. Ο χαρακτηρας του Τασσου που τα θελει ολα δικα του και θελει να ελεγχει τον Κοσμο, τον οδηγησε να παρει απο τον Θοδωρη κατι που ηταν δικο του (Του Θοδωρη) , να τον αφησει να βρεθει στην αναγκη, και υστερα να προσφερθει να τον δανεισει, ανακοινωνοντας οτι ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ τα οποια του χρωσταμε.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ. Ο Τασσος κανει αυτο που εκανε και κανει η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ στα Κρατη. Πρωτα τους αφαιρει κατι που ειναι δικο τους, τους αφαιρει το Κυριαρχικο Δικαιωμα να δημιουργουν ,αυτα τα ιδια τα Κρατη, Χρημα , με το εκδοτικο τους προνομιο, και υστερα τους δανειζει αυτο που ηταν δικο τους μεσα απο ενα τοκογλυφικο μηχανισμο οπου η ΕΚΤ (Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα) Δημιουργει χρημα, το δινει στις Εμπορικες και εκεινες το δανειζουν τοκογλυφικα στα κρατη.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ

Σε δευτερη φαση, ετσι ωστε να κλειδωσει το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΧΡΕΟΣ στον τοκογλυφο, συρρονται χωρες απο προσωπα και μηχανισμους που θα αναλυσει η Ιστορια μετα το τελος της ΚΑΤΟΧΗΣ, να δανεισθουν απο αλλες Κυβερνησεις και το ΔΝΤ ετσι ωστε αν αποφασισθει απο το συνολο των χωρων να μηδενισθει το χρεος των τοκογλυφων, η Ελλαδα πλεον να χρωστα παλι αυτα που της εκλεψαν, μια και θα εχει πληρωσει τους κλεφτες απο αληθινα δανεικα απο Λαους και το ΔΝΤ με συμβαση.

Ο ΤΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ειναι ουτω 'μοντερνα" πρακτικη επιβολης εξουσιας και θελησης του ενος προς τον αλλον, να στερειται πρωτα καποια οντοτητα (Κρατος, νομικο η φυσικο προσωπο) αυτου που εχει, και υστερα να σπευδει ο κλεφτης της ιδιοκτησιας να δηλωσει οτι βοηθαει τον κλεμενο, δανειζοντας του απο αυτα που του εκλεψε......

ΤΑ ΑΦΑΝΗ ΛΥΤΡΑ

Σε παλιοτερη μορφη λιγοτερο εκσυγχρονισμενου εγκληματος ο κλεφτης σου ζηταγε εμφανη Λυτρα να σου γυρισει τα κλεμμενα. Τωρα τα Λυτρα επενδυονται με Νομοθετικη ισχυ και λεγονται ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ κλπ κλπ

ΟΙ ΛΕΓΑΙΩΝΕΣ

Σε ακομη πλεον αναχρονιστικες μεθοδους, οι πραιτωριανοι του Εχθρου εμπαιναν στα χωρια, αρπαζαν και λεηλατουσαν το βιος και εξευτελιζαν την αξιοπρεπεια των ανθρωπων. Σημερα ο σωματικος βιασμος και η κακοποιηση εχει γινει αυλος, επιβαλομενος με λεγαιωνες που λεγονται Συμφωνο Σταθεροτητας του Μααστριχτ, προγραμμα Σταθεροτητας, πακετο βοηθειας και παρομοιες βρωμικες και κυβδηλες παρουσιασεις, ετσι ωστε να μην χρειαζεται να στηθει η αγχονη η η γκιλοτινα στην πλατεια.


ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΣΟ
Θελουμε ολοψυχα να συγχαρουμε, τον καθε Τασσο που εφαρμοζει την ανηθικη "ηθικη"των απατεωνων της Ευρωπης, τους απαιτεωνες της Ευρωπης για την πρωτογνωρη στην Ιστορια μεθοδο απατης και επιβολης εξουσιας και αλωσης κυριαρχικων δικαιωματων κρατων και λαων (αυτο ειναι το μονο πρωτογνωρο) και απο τις Κυβερνησεις των Λαων, εκεινους που ειτε εχουν αδυναμο μυαλο να καταλαβουν την απατη, ειτε εχουν αδυναμο χαρακτηρα να την αντιμετωπισουν, ειτε για λογους που εκεινοι το ξερουν συμπραττουν σε αυτη την απατη.

Μπραβο ...Τασσο

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: