ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ .....................ευρωπη

ΘΕΣΕΙΣ

Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ειναι ενα βαθυ πολιτικο κειμενο .

Ομως η Ιφιγενεια, τοσο σαν Ιδεα, οσο και στις σκηνοθεσιες του Εθνικου Θεατρου τελικα δεν θυσιαζεται αλλα ανεβαινει στους ουρανους, και στη θεση της θυσιαζεται ενα αρνι. Ο απο Μηχανης Θεος της Ελλαδος...επενεβη.

Μεσα σε μια Ελλαδα ομως που αυτοι που πηραν την Εξουσια με ενα εντελως διαφορετικο συμβολαιο με το Λαο, εχουν βαλθει να αλλαξουν την ιστορια, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. Εσπευσαν να τρεξουν να εκταμιευσουν απο το ΔΝΤ για να παγιωσουν την ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ενω ταυτοχρονα η Ευρωπη στηνει μηχανισμο που δεν θα αφησει τις χωρες να ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΟΥΝ στο επιπεδο που απαλλοτριωνεται η ΕΛΛΑΔΑ.

Γιατι αραγε, εν οψει του ΕΝΟΣ ΤΡΙΣ Ε ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ, η Πορτογαλιας κ.α., εμεις δεν σταματαμε την "συμφωνια της Τροικας΄να παμε στην Συμφωνια με το προβλημα ηδη Διεθνοποιημενο οπως πολυ σωστα ειχε ζητησει (την Διεθνοποιιηση) ο Αποστολος Κακλαμανης??

Δεν θελω απαντηση της Εξουσιας προς ηλιθιους. Θελω απλα να γινει χρηση των 700 ΔΙΣ και οχι της Συμφωνιας της Τροικας.

Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, δεν χαριζει στην Ιφιγενεια την Ζωη, αλλα την παιρνει μεσα στο Συσσηφο και στη θεση της αφηνει το κατσικι πανω στο βωμο για το ΚΑΛΧΑΝΤΑ.

Ερχεται κατασταση σε μια μορφη που δεν θελει καν την λεβεντια να βγειτε απο το Ευρω, και να σας κανουν "ντα-ντα", αλλα μεσα στα πλαισια αυτων που αποφασιζουν οι Ευρω-απατεωνες. Ουτε αυτο θελετε να χρησιμοποποιησετε. Για την Ελλαδα μονο η Γκιλοτινα και ο εξευτελισμος , !! ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΘΕΙ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ
Ειπαμε, οχι απαντησεις για ηλιθιους . Δεν ειμαστε Α-λογα για τον πεταλωτη.....

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ


(ακολουθει η επεμβαση του διορθωτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: