ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΥΤ ΕΧΡΥΣΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΝΑΛΑΓΜΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Πριν χρονια ο Πατερας καθοταν κατω απο το δεντρο που ειναι δεξια στην φωτογραφια και του επεσε στα μαλια ενας σπορος, τον πηρε απο πανω του και τον φυτεψε λιγο παρα περα. Αυτος ο σπορος που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το αλλο Δεντρο (και η αγαπη του Πατερα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ δευτερο Δεντρο Αριστερα.

Το Σπορο τον εδωσε στον Πατερα το πρωτο (δεξια) δεντρο. στο δεξι δεντρο η Δημιουργια του Σπορου δεν κοστισε τιποτα, το δεντρο εδωσε στον πατερα τον Σπορο ΔΩΡΕΑΝ, και κυριως το δεξι Δεντρο, δεν ειπε στον πατερα μου οτι ο Σπορος ειναι Δανεικος, και αρα ΧΡΕΟΣ που ο πατερας μου θα επρεπε να τον επιστρεψει στο Δεντρο που τον δημιουργησε και που τον δινει στον Πατερα δανεικο. (Τα Δεντρα δεν λενε τετοιες ανοησιες ουτε στα παραμυθια του δασους).
ΤΟ (Δεξι) δεντρο που δεν συμμετεχει στο κολπο της απατης της Εξουσιας, Δημιουργει Σπορους και τους προσφερει χωρις να τους θεωρει δανεικους. Δηλαδη το δεντρο ξερει οτι ο Σπορος που δημιουργει δημιουργειαι χωρις κοστος και δεν δημιουργει καμια υποχρεωση στον πατερα να του το επιστρεψει. Δηλαδη απο την Δημιουργια του Σπορου δεν δημιουργειται δανειο και ως εκ τουτου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ.

Οταν κοιταξε τον σπορο ο Πατερας, χωρις να χρειαστει την απειρη σοφια του, δεν σκεφθηκε εαν ο σπορος εχει "αντικρυσμα σε χρυσο" στην Κεντρικη Τραπεζα, οραματιστηκε το ΔΕΝΤΡΟ που θα δημιουργειτο και θα υπηρχε στη θεση που τον φυτευε (τον Σπορο) μετα την αναχωρηση του απο την γη στο απειρο φως.
Αληθεια, ποια η αξια του σπορου, που δημιουργειται χωρις κοστος, δεν τον χρωσταμε πισω στο Δεντρο που τον δημιουργησε, και δεν εχει αντικρυσμα σε χρυσο? Μα προφανως το Αριστερο Δεντρο που δημιουγηθηκε απο αυτο τον Σπορο.

Οσο ΧΡΕΟΣ δημιουργει η παραγωγη σπορου απο το δεντρο αλλο τοσο χρεος Δημιουργει και το τυπωμα χρηματος, απο το Εθνικο Νομισματοκοπειο. να γιατι ο Ομπαμα τυπωνει. και οσοι λενε περι δημοσιου χρεους δεν εχουν παρει χαμπαρι την απατη του συστηματος της Εξουσιας που μιλαει περι αντικρυσματος σε χρυσο και για πληθωριστικο χρημα, και ακομα χειροτερα, για (δηθεν ) ελλειμματα και χρεος, για να κραταει τον ελεγχο των λαων απο τον ελεγχο του χρηματος.

Το αντικρυσμα του Σπορου ειναι το Δεντρο που Δημιοιυργησε.

Οπως το ανικρυσμα του σπερματοζωαριου και του ωαριου δεν ειναι καποιος ....χρυσος στην τραπεζα, αλλα, οι κοπελαρες και οι αγοραροι που με καμαρι φερνουμε εμεις οι γονεις στη ζωη.

Το ΧΡΗΜΑ ακριβως ετσι ειναι, ενας σπορος δημιουργιας, Ενα ΣΠΕΡΜΑ καινουργιας δημιουργιας καινουργιας Ζωης. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. και οπως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΣΠΟΡΟΥΣ Η ΣΠΕΡΜΑ, αλλο τοσο δεν υπαρχει και στην Δημιουργια χρηματος απο την Κεντρικη Τραπεζα του Κρατους.

Ξερετε ποσο γελειο ακουγεται να επικαλουνται καποιοι το χρεος και τα δανεικα,? ΅Οσο αστειο θα ηταν να φαντασθειτε ενα δεντρο να απαιτει την επιστροφη του σπορου σε αυτο και μαλιστα με τοκο, και τοσο γελειο οσο θα ηταν να υποστηριξει καποιος οτι το ΣΠΕΡΜΑ του το χρωσταει να το επιστρεψει πισω στον φορεα της παραγωγης του......

ΤΥΠΩΣΤΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΣΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ. (Εχετε δει ποτε πληθωρισμο και υποτιμηση απο την αφθονη παραγωγη σπορων η σπερματος)...

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: