ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Το ΚΡΑΧ του 1929 και η επιστημονικη του αναλυση, εχει τεκμηριωσει οτι η πεποιθηση οτι η απολυτη ¨Οικονομια της Αγορας" καθε αλλο παρα εγγυαται εναν αυτοματισμο αναζητησης και ευρεσης της καλυτερης δυνατης λυσης και την μεγιστοποιηση του Ωφελους Κοινωνιων και Ανθρωπων. Αλλωστε η απολυτα ελέυθερη αγορα ηταν εκεινη που δημιουργησε το κραχ του 1929, το κλεισιμο ολων των Αμερικανικων βιομηχανιων, και τις τεραστιες ουρες Ανεργων που μεσα στον σκληροτερο Αμερικανικο χειμωνα εψαχναν για φαγητο στα σκουπιδια και περιμεναν σε ψυχος υπο το μηδεν για την διανομη ενος πιατου σουοας στο τενεκακι...

Την κατασταση αυτη δημιουργησε η φανατικη αφοσιωση στην Απολυτη αγορα, μαζι με την ταυτοχρονη ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΙΣΤΙΚΗ αποψη για τα Δημοσιονομικα (Εσοδα Εξοδα) του Κρατους. Η οικονομια της αγορας με οδηγο την κερδοσκοπια, συγκεντρωσε τα Κεφαλαια στα χερια των λιγων, η απλειστια προχωρησε σε συγχωνευσεις και απολυσεις, η διασπορα του Πλουτου στην κοινωνια συρρικνωθηκε και πηγε στα χερια των λιγων, τα δημοσια εσοδα μειωθηκαν απο την μεωση της Οικονομικης δραστηριοτητας, και το ατυχεστερο ολων, στον χειρισμο των Δημοσιονομικων της χωρας βρεθηκαν ανθρωποι που με την σημερινη γνωση της επιστημης θα μπορουσαν να αξιολογηθουν ως ΗΛΙΘΙΟΙ και Καταστροφεις του Αμερικανικου Εθνους, καθοτι οσο μειωνονταν τα φορολογικα εσοδα ως φυσικο αποτελεσμα της μειωσης της οικονομικης δραστηριοτητας, οι ΗΛΙΘΙΟΙ αυξαναν την φορολογια για να δημιουργησουν ετσι ενα νεο κυκλο υφεσης, νεα μειωση των φορολογικων εσοδων με τελικο αποτελεσμα το ΚΡΑΧ του 1929,

Απο τοτε και με αφορμη το Κραχ και την επιστημονικη του αναλυση, η Οικονομικη Επιστημη προοδευσε. Οπως προδευσαν και οι αλλες επιστημες. Και οπως μετα την ανευρεση των αντιβιωτικων, οι ανθρωποι επαψαν να πεθαινουν κατα Εκατομυρια απο τα Μικροβια, ετσι και η Οικονομικη Επιστημη, ανεπτυξε τα δικα της εργαλεια ωστε να αντιμετωπιζει τις υφεσεις (φλεγμονες, λ οιμωξεις κ.α.) και οτι ειναι για την Ιατρικη Ο Παστερ, ο Φλεμινγκ, το ΠΑΠ ΤΕΣΤ, κ.α., ειναι για την οικονομια ο Κευνς.
Εαν σημερα ενας γιατρος σε αφισει χωρις την χορηγηση αντιβιωσης και εξ αυτου σημειωθουν θανατοιμ η ακροτηριασμοι σε ατομα, θα πουμε οτι ο Γιατρος αυτος ηταν Ηλιθιος και ακομα θα του αφαιρειτο η αδεια ασκησεως επαγγελματος. Ας φαντασθουμε σημερα εναν υπουργο Υγειας να απαγορευει την χορηγηση Φαρμακων και να επιβαλει η χιρουργικες επεμβασεις να γινονται με το φως της λαμπας πετρελαιου και σε περιβαλον ακαθαρτου σταβλου. θα λέγαμε οτι ο Υποργος αυτος ηταν αγραμματος, ηλιθιος, διεστραμενος, η ειχε εντολες απο....αρειανους.... να αφανισει τον πληθισμο μιας χωρας.
Και ενω η Ιατρικη ειχε τον Παστερ, τον Φλεμινγκ, και τοσες αλλες προσωπικοτητες μεταξυ των οποιων και λαμπρα Ελληνικα Ονοματα απο τον Χωρο και την Χωρα του Ιπποκρατη, η Οικονομικη επιστημη, εχει τον Κευνς. Ο Κευνς διδαξε την εννοια της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑ (Δημιουργει χρημα) που δεν το χρωστα το κρατος (που το τυπωνει) πουθενα.
Με απλα λογια που απο πισω τους εχουν την ισχυροτερη επιστημονικη τεκμηριωση, Το χρημα αυτο κινητοποιει την Οικονομια και αποτρεοπει απο την υφεση η βγαζει την οικονομια και ενα λαο απο αυτην.
Ο Προεδρος ΟΜΠΑΜΑ, ευτυχως για την Αμερικη που εξελεγει αυτος και οχι καποιος Ρεμπουμπλκανος συνεχιστης της Νεας Ταξης Πραγματων, ακριβως επειδη ΔΕΝ ειναι ουτε νεοταξιτης, ουτε ηλιθιος ΤΥΠΩΝΕΙ και με επισημα στοιχεια υπαρχει αναπτυξη 3,2-3,7 % (1) μεσα στο 2010, ενω μεγαλες βιομηχανιες οπως η General Motors εχουν παλι κερδη, και για πρωτη φορα οι αγορες νεοκτηστων σπιτιων αυξηθηκαν κατα 27%(2) . Σκεφθειτε τωρα ο ΟΜΠΑΜΑ : α) Η να ειχε την ιδεοληψια του Προεδρου ΧΟΥΒΕΡ περι ελευθερης Αγορας, η β) να ηταν ΗΛΙΘΙΟΣ η γ) να ηταν Δοσιλογος, Προδοτης και Πρακτορας ξενων συμφεροντων και να ειθελε να διαλυσει τον τοπο του χαριν της Διεθνους Ολιγαρχιας και της Νεας Ταξης Πραγματων. Τοτε δεν θα τυπωνε, θα φορολογουσε, και η οντολογικη Υποσταση της Αμερικης θα κατερεε.
Ματαια βεβαια οι Νεοταξιτες χρησιμοποιουσαν τα ιδια -για γελια- επειχειρηματα τους : οτι το τυπωμα θα φερει πληθωρισμο, οτι θα πεσει το δολαριο, οτι αυξανεται το χρεος. Ειδατε εσεις τιποτα απο ολα αυτα. Ουτε πληθωρισμος εγινε , το δολαριο εγινε ισχυροτερο (γιατι ενεργοποιησε την παραγωγη που ειναι και το ουσιαστικο αντικρυσμα καθε νομισματος) οσον αφορα δε το χρεος, το κρατος το τυπωμενο χρημα το χρωστα μονο στον ευατο του. Δηλαδη δεν το χρωστα.
Να γιατι ο Αγγλος γελαει βλεποντας την φαρσοκομωδια της αυτοαποκαλουμενης Ευρωπαικης Ενωσης και λεει "να γιατι δεν μπηκαμε ποτε στο Ευρω, τρελο ειμαστε" . και μπορει ο φιλος μας ο κ. Σαρκοζι να τον μαλωνει, αλλα ο Αγγλος που εχει διατηρησει τιο δικαιωνα να τυπωνει και δεν ηταν α) κατεχομενος απο ιδεοληψια β) ΗΛΙΘΙΟΣ γ) Προδοτης και Δοσιλογος εναντιον της Πατριδας του, και ταυτοχρονα πρακτορας της Παγκοσμιοποιησης με αλλωση Εθνων , Λαων και ανθρωπων (δεν ηταν αυτο το οραμα των Ιδρυτων της ΕΟΚ) να βαλει την χωρα του στην Ο.Ν.Ε. για να δανειζετε τοκογκλυφικα τα χρηματα που απλα τωρα ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ (οτι στοιχιζει το τυπωμα παιδια τιποτα παρα πανω).
Γιατι ομως ακομα και μποραστα στην επαναληψη της Συνταγης του Κευνσιανισμου, με ορατα αποτελεσματα, πολεμουν τον Ομπαμα? Μα διοτι ο Κευνσιανισμος ειναι Πολιτικο Εργαλειο ΔΗμοκρατιας. Διασφαλιζει ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΛΙΤΙΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. και αυτο δεν αρεσει, τι λεω δεν αρεσει, ειναι αντιθετο με το βιτσιο εκεινων που θελουν να τα εχουν αυτοι ολα , και οι πολλοι να βλεπουν. Ο Κευνσιανισμος ειναι εργαλειο που αντιτιθεται σκληρα στην Ολιγαρχια και στους εξουσιαστες, που θελουν να συγκεντρωσουν το πλουτο και μεσω αυτου την εξουσια στα χερια τους. Για αυτο και τα δεκαδες επιχειρηματα ενατιον της Δημιουργιας Χρηματος που ειναι επιχειρηματα για γελια και για κλαματα.
Τα τεκλευταια 30 χρονια, η προπαγανδα προσπαθησε να διδαξει τους Ελληνες, τα Οικονομικα της εποχης του 1928 των Η.Π.Α. ωστε να δεχθουν ως σωστη την επαναληψη της καταστρεπτικης οικονομικης Πολιτικης του Προεδρου Χουβερ το 1929 ως την...."μονη Λυση". Δηλαδγ ουσιαστικ απεκρυβει απο τον Ελληνικο Λαο, η υπαρξη αντιβιωτικων και εγινε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Οσον αφορα "Τα Οικονομικα της Προπαγανδας" καθως γελαμε σε βαρος τους, κανουμε το απλο ρητορικο ερωτημα που αποκαλυπτει την ...Τριλογια : η αγνοια, η βλακεια, η δολος :
Μα εσεις (και σκεφτομαι τις απειρου καλους εικονες με το Γερμανικο 4 ραιχ και τους ηθοποιους του) Μα εσεις προπαγανδισατε οτι Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ πρεπει να ειναι ενας ιδανικα τελειος μηχανισμος, ππου αν το κακο κρατος φυσγει απο την μεση, θα λειτουργησει ως ενας τελειος αυτοματισμος που θα εξασφακισει απο μονος του χωρις το εμποδιο του κρατους, την μεγιστοποιηση του Οικονομικου Αποτελεσματο; περος οφελος της Κοινωνιας. Δηλαδη λεγατε αυτα που λεει ο ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ για το "αορατο χερι" της Οικονομιας της αγορας που πρεπει να αφεθει μνο του χωρις την παρεμβαση του κρατους και μολις γινει αυτο, θα διασφακλισθει ως εκ θαυματος η μεγιστοποιηση του Ωφελους των Λαων.
Αυτα πιστευαν στην Αμερικη του 1928 και το ΚΡΑΧ του 1929 εφερε τα εργαλεια.....αντιβιωσης και αντισυψιας. Η πραξη βεβαια αποδεικνυει καθημερινα οτι η Αγορα, το τερας που φτιαξατε, Ο Αρμαγεδων που κατασκευασατε, ειναι η Οικονομια και η κοινωνια της Αγορας που κατασκευασατε, μονο που αυτο το κακομορφο πλασμα, ελευθερο και αφηνιασμενο, ανεξελεγκτο (ετσι δεν ειπατε οτι πρεπει να ειναι ?) καθε αλλο παρα διασφαλιζει την μεγιοστοποηση του αποτελεσματος για τους Λαους, αλλα αντιθετα μεσα απο την δυναμικη ενος νεου κραχ, απεργαζεται την καταστροφη τους.
Το Κραχ του 1929 εφερε την δεοντολογια της Δημιουργιας Χρηματος και της Μικτης Οικονομιας. Τωρα εν ετη 2010 οι Υπουργοι και Πρωθυπουργοι της λεγομενης Ε.Ε. ακολουθουν την ιδια συνταγη του 1928 : ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΛΑΩΝ, ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ........
Αποτελει δε τον απολυτο εξευτελισμο του Νεοφιλελευθερισμου, οτι η ΕΛευθερια της Αγορας που διαφημισαν ως μηχανισμο διασφαλισης του Μεγιστου Καλου για την Ανθρωποτητα, ειναι ακριβως αυτη ταυτη η δυναμικη που οδηγει στην απωλεια ακομα και της οντολογικης και αξιακης υποστασης της Ανθρωποτητας, και εχει κανει την ΝομενΚΛΑτουρα της Ε.Ε. να ακουγεται ως γιατρος ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ πολης ΤΟΥ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ που προχωρει σε ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΟΔΙΟΥ.
Εχει γουστο να βλεπεις τους απογονους του Χιτλερ να ειναι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ πανικοβλητοι και πελαγωμενοι απο τις συμπεριφορες των αγορων που δεν μπορουν να ελεγξουν, γιατι ουτως η αλλως ετσι παραδεχονται οτι αυτο που ΔΙΔΑΣΚΑΝ ηταν ΦΙΑΣΚΟ.
Οποια ομως και να ειναι η επιλογη της τριλογιας, το αποτελεσαμ ειναι ενα : ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ για μια απλη φλεγμονη........ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ
(1)

http://www.wgal.com/money/23608534/detail.html?treets=lan&tml=lan_natlbreak&ts=T&tmi=lan_natlbreak_1_01100105192010

(2)


http://www.wgal.com/money/23240130/detail.html?treets=lan&tml=lan_natlbreak&ts=T&tmi=lan_natlbreak_1_09080204232010

Δεν υπάρχουν σχόλια: